Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Aniversare 1 an de la prima tabara si actiune Singles Camp 2011
francesca777:
am completat acolo ce trebuie...sper sa primesc confirmare ca nu m-am inscris prea tarzior....kiss :-*
admin:
Maine dupaamiaza am sa comunic tariful exact pentru excursia in Bucovina. Am gasit o pensiunea super - super. Daca totul este ok ca tarif, asa cum este ca si conditii vom avea acolo o sedere ca in basm. Tami imi trimisese recomandarile ei (apropo scrie exceptional, trebuie sa o provoc la a scrie pe forum) dar din pacate erau ocupate. Vad ca Bucovina este foarte solicitata, altfele nu-mi explic tarifele de acolo si gradul de ocupare.
Ca si servicii incluse: 2 nopti de cazare cu mic dejun, o cina grup, o cina festiva si un microbuz cu ghidaj pentru vizitarea manastirilor. Sambata cel mai probabil o sa le vedem pe cele mai departate, iar duminica dimineata pe cele din jur. Sambata o sa luam pranz rece sau oprim undeva, vedem la fata locului.
Mai sunt cateva locuri, deci inscrierile sunt inca deschise, asa cum comunicam inainte de a pleca la Praga, o sa putem participa maxim 20.
steliana:
Multumim Gigi, multumim Tami!
Abias astept intalnirea cu Tami!
mara:
Asta ce este? Provocare pentru Tami? Tami nu a confirmat inca!
Oricum, va salut pe toti! Si mie imi este dor de voi :-*
admin:
Intr-o jumatate de ora am sa modific prima parte a acestui topic (pagina 1). Acolo gasiti toate detaliile necesare. Am acum toate elementele, doar sa le dau o forma.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă