Arhiva > Arhiva

Moralitatea de a minti

<< < (30/44) > >>

janeta:

--- Citat ---e usor sa blamam niste oameni, sa-i judecam , sa-i ardem pe rug , fara sa stim de fap nici pe aproape ce mecanisme i-au facut sa minta...
--- Terminare citat ---

pai tocmai ce explicai ceva mai sus despre mecanismul asta , cum ii spui tu . bietul mincinos e un complexat si , din punctul meu de vedere nici prea inteligent ( a nu se confunda cu viclenia , pt ca si prostul poate fi viclean ) din moment ce recurge la subterfugiul asta ca sa-si creeze o imagine acceptabila ori sa iasa dintro incurcatura in care singur a intrat ca...prostul , iertata-mi fie expresia .

norocul meu ( sper ) este ca pe aici nu sunt mincinosi , ca altfel mama-mama ce galagie ar fi fost pe aici  ;D ;D ;D

fortuna777:

janet, cei care mint incearca sa pastreze niste aparente false...din dorinta de a nu pierde ceva, sau de a castiga ceva recurg la minciuna...nu conteaza calea prin care obtin ce-si doresc, nu conteaza ca poate ranesc in drumul lor persoane care nu merita asta...important este sa fie ei deasupra tuturor si in orice imprejurare...scopul scuza mijloacele

balanta:
eu una mint si ma mint frumos....ii mint pe cei din jurc and ma intreaba ce fac si uneori le raspund ca bine si de fapt mint, mint atunci cand spun ca am treaba unor clienti si de fapt sunt la coafor, mint cand spun unora ca ma suna pe celalt telefon dar de fapt nu mai vreau sa vorbesc...si tot asa

silviu:
in sfarsit, o persoana sincera :)

balanta:
pai Silviu, daca asta e adevarul de ce sa MINT?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă