Arhiva > Arhiva

Moralitatea de a minti

<< < (23/44) > >>

optimus sum:

--- Citat din: Ayouni din Luni, 27 Iunie 2011, 13:14 ---Geta, bine ai venit mai intai de toate!
in legatura cu intrebarea ta, eu cred ca ai procedat foarte bine, avand in vedere ca exista deja o istorie in care promitea "marea cu sarea" cum zici tu dar dupa, se intorcea la comportamentul dinainte.
cand nu mai ai pentru ce sa mai lupti, nu mai ai... lasi lucrurile asa cum sunt, fiecare o ia pe drumul lui.  O relatie asa de "stricata", nu se mai poate indrepta, si chiar daca ati incerca de mai multe ori, vor ramane din ce in ce mai multe sechele si, la un moment dat, raul va fi mai mare.  Asadar, cu cat mai repede cu atat mai bine, iti faci "doliul" de rigoare, te ridici, te vindeci si mergi mai departe! :)

--- Terminare citat ---
nu poti judeca corect ascultand o singura parte... musai sa fim echidistanti totusi... iar barbatii , de obicei sunt condamnati din prejudecata , din start chiar daca vina se afla de obicei in partea feminina a relatiei in cauza...

Geta:
Micaela,  constat ca ai gandit profund problema si mi-ai acordat incredere in decizia mea.Oricum , barbatii sunt foarte libertini in ceea ce fac , ei considera ca noi nu observam  actiunile lor "colaterale" .Uita ceva foarte importaant .....noi, femeile si daca nu vedem "ceva", acel "ceva" il simtim  .De multe ori preferam sa nu il spunem dar....daca se repeta nu mai avem incotro si atunci .......actionam in consecinta.

optimus sum:
femeile nu fac asa ceva ...ele nu inseala niciodata ca sunt sfinte si maici toate ... ???

micaela:
e vorba de procente si frecventa, moncher. la astea voi barbatii stati mult mai bine, in domeniul asta.  ;D

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 29 Iunie 2011, 15:48 ---e vorba de procente si frecventa, moncher. la astea voi barbatii stati mult mai bine, in domeniul asta.  ;D

--- Terminare citat ---
cred ca te inseli al dracului de tare ...zau...femeile au depasit de mult barbatii la procentele si frecventa mentionata...mai citeste si tu ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă