Nu este efectiv o actiune planificata. Se desfasoara ca ocazie si urmare a deplasarii mele la un congres la Praga. Pentru ca traseul are peste 1000 km, este nevoie de o noapte de trazit, de aceea am ales solutia vizitarii Budapestei si Bratislavei. La cativa km de Praga este Karlovy Vary un loc pe langa care este pacat sa treci fara sa-l vizitezi. Pentru excursia din Praga sunt doar 3 locuri. Rezervarea are sa se faca in ordinea inscrierilor. Pana in data de 5 februarie va trebui facuta si plata. Celor care si-au manifestat intentia de a participa le transmit imediat dupa postare si cate un Email pt a fi rapid informati. De aceasta data inscrierile se fac doar pe office@sibiel.eu, nu pe forum, nu pe site, nu pe MP. Eu sunt plecat cateva zile si am acces doar la adresa de Email indicata. Fac aceasta precizare pt a evita orice neintelegere referitoare la ordinea inscrierilor.
Budapesta, Bratislava si Karlovy Vary o sa le vizitam impreuna, pt Praga am sa fac in asa fel incat sa participati la tururile pe care le avem pregatite cei care suntem invitati la congres. Pe perioada in care am sa fiu la expozitie si congres, vizitarea orasului se va face individual. Se calatoreste cu Jeep-ul meu, care nu are nici o problema pe timp de iarna fiind dotat si echipat pt acest anotimp.