Arhiva > Arhiva

Raiul pe pamant

(1/6) > >>

raskolnikov:
 Promit sa revin, inclusiv cu poze, zilele astea

capsuna:
Asteptam continuarea si pozele. Eu am dat un search pa goagle si am gasit cateva fotografii si ceva descrieri, dar vreau comentariile tale ...nebune.

admin:
Astazi seara il astept pe Arif, fotograful a carui lucrari am sa le prezint in urmatoarea sapatamana. El este un fotograf tematic dupa ce l-am stuidiat si sper sa pot ataca cu el cateva subiecte care sa si ajute la cunoasterea unor locuri minunate. Am sa tin cont mult de toate sugestiile pe care mi le dai, vreau sa vizitez si sa prezint pe larg aici pe forum acele locuri. Au sa foloseasca si altora dar si mie oentru ca, in paralel mai am un proiect la care lucrez. Nord americanii sunt innebuniti dupa workturism si am o legatura acolo care se ocupa organizat de astfel de vacante. Urmeaza sa aduc grupuri mici pe care am sa le conduc si sa le cazez in locuri cu adevarat interesante si foarte putin comerciale. Asta vor si ce mai impun ei este sa invete sa gateasca specific tarii pe care o viziteaza. Asta cu workturismul este iar o nisa total neexploatata in Romania, dincolo are deja o anvergura destul de mare. Inchipuieti ca sunt familii care pleaca in concediu sa munceasca, in echipa, la casa unuia. Bine acum vorbesc de alta lume...

capsuna:
Gigi sa ma ai si pe mine in vedere cand organizezi excursiile acestea, de tip workturism, la mine e de munca la greu.

admin:
Uite vezi ca am gasit solutia? Si ce simplu era!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă