eu infiintam un jurnal ori de cate ori ma apucam de slabit.. scriam acolo ce anume si cat mancam, pe zile si ore, ca sa ma incurajez singura si sa nu cedez.. dupa prima lipotimie, am aruncat jurnalul de "regim" si am inceput unul de trasabilitate a cheltuielilor.. bun si ala pana la prima invitatie la munte cu colegii de grupa, cand am cumparat totul dintr-o data ca sa fac impresie (ce prostie!) si am dat peste cap trasabilitatea.. asa .. pe urma a venit unul cu iubirile secrete si nemarturisite, era de fapt un sir de intrebari pe care mi le tot puneam retoric si la care nu stiam niciodata sa raspund... si culmea, prima cerere de casatorie din viata mea, a venit in camera de camin din Regie (P11, cam 303), cand, la asolvira facultatii si inainte de a parasi campusul universitar penru totdeauna, o sasoaica care nu mai e demult acum in Romania si care era atunci cea mai buna prietena pe care o aveam, m-a intrebat: vrei sa fii sotul meu? nu radeti, la momentul acela, intrebarea avea un sens precis, si anume era o confirmare a faptului ca aveam o cumunicare exceptionala si ca ne intelegeam extraordinar dar, uf... cum se joaca uneori natura cu noi!