Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
steliana:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 20:09 ---tu plangi de bucurie :D esti permanent vesela si ferice. poate imi dai si mie reteta.
--- Terminare citat ---
pai vezi? cand iti spun de avantaje ... o dai cotita :D
--- Citat din: Magdalena_` din Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 20:09 ---silviu, te rog, da-mi si mie masca ta, trebuie sa ma costumez la carnaval ;)
--- Terminare citat ---
magda, stai linistita! masca lui silviu este la mine!
si daca vine si daca nu vine ... folosim masca! :D
luciamanta:
--- Citat din: balanta din Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 20:36 ---...ma gandesc ca noua, astora noi la carnaval, la ce ne-ar trebui costumatie si masca?...si asa nu ne cunoaste nimeni! :)
--- Terminare citat ---
Mi-a plăcut fantastic de mult remarca ta, balanţa! Ai dreptate, la ce bun să ne punem o mască? Chiar azi de dimineata mă întrebam în sinea mea, la ce bun să folosesc o mască, sunt aşa de cunoscută, încât va trebui să mă costumez şi să fiu mascată în aşa fel încât să nu mă recunoască nimeni? Sau poate ar trebui totusi sa intru in pielea unui personaj care nu imi seamană deloc? Ar fi o provocare...
balanta:
...nu, lucia, adevarata provocare ar fi sa punem masca care ne seamana...daca ne dam seama care e!
bety_cluj:
Lucia, cred ca ai dreptate,daca tot nu ne cunoastem, poate nici nu are sens sa alergam dupa diferite costumatie, ca oricum nu vom stii nici in final , daca ne reprezinta aceea costumatie sau doar a fost de a dragul evenimentului.
luciamanta:
Cred că cel mai important lucru este să ne simţim bine în pielea noastră
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă