Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011

<< < (7/36) > >>

luciamanta:
Cred ca toată lumea ar trebui să meragă la Sibilel, măcar o dată în viaţă.  Eu m-am decis să merg la Carnaval şi am emoţii.

admin:
Marcutza, am o rugaminte. Nu am baza de membri cu mine, astfel incat nu pot identifica nickname-ul cu numele fiecaruia. Daca dintre cei inscrisi direct la tine sunt unii care au facut-o si  pe website la Inscrie-te in taberele Singles Camp, te rog sa ma anunti, pt a nu intrerupe inscrierile socotind locurile ca ocupate si in fapt sa fie unele dublate. Vad ca sunt sunt ceva tineri inscrisi, am vazut si din tara unii care si-au manifestat intentia. Sper sa iasa o mega petrecere cu muzica si masti, care sa va inveseleasca pentru cateva luni....
Am verificat acum ca am acces la net, ultimele inscrieri: 17 + 2 + 1 + 5 + 2 = 27 inscrisi. Mai sunt 13 locuri libere.

marcutza:
1. camy - la mine
2. catalin din bucuresti - la mine
3. mirela - la mine
4. valdemari - pe site
5. catalin din sinaia - pe site
6. cati - de confirmat la mine
si eu pe site

deja tinerii isi fac griji pt costume  :) si sunt chiar emotionati placut de eveniment.

admin:
Costumele tin doar de fantezie, sper ca cei care participa sa nu cheltuiasca pe inchirieri sau investitii. La Fun Camp imi aduc aminte ca nimeni nu a avut costum, totul s-a improvizat ad hoc. In aceasta sta frumusetea carnavalului, in improvizatie cat mai haioasa. Povesteam la 1 Mai ce costum mi-a oferit o fata de la centrul de inchirieri: acela de soarec, gri, cu urechi mici si rotunde, bot lung si ascutit, coada lunga si obraznica. Zicea ca asta mi se potriveste. Am gustat gluma, pt ca va cei care ma cunoasteti stiti ce ar fi insemnat sa ma costumez asa.
Multumesc Marcutza pt lista, ramane sa o ti in continuare pt YCB. Apropo da_vis s-a intors in tara?

marcutza:
 :D :D :D interesanta propunerea cu costumul  :D :D :D

da, asa le-am spus ca poate fi o decizie ad hoc  :) si voi tine lista in continuare.

da_vis revine pe 15 ian in tara, mai vorbesc cu ea pe email.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă