Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
admin:
Ne vom cunoaste curand Alina si asta ma bucura. Au sa fie destul de multi nou intrati in comunitate, astfel incat o sa am ocazia sa ii intalnesc si sa ne cunoastem. Sper sa fim la fel de bune gazde, si sa fie o megapetrecere! Referitor la drum, ei de buna seama au sa citeasca mesajul tau si probabil au sa te contacteze. Daca nu cand ma intorc o sa-i contactez eu. Sunt pe picior de plecare, revin doar peste 3 zile acasa.
Referitor la calendar Alina. El este deja facut si lansat, este imposibil sa mai adaug anul acesta ceva. In Grecia avem 5 actiuni, din care una este pe insula pe Zakithos. O sa retin propunerea ta pt calendarul de anul viitor.
Excelent ca poti si iti permiti financiar si ca timp sa faci excursii exotice, cred ca este visul fiecaruia dintre noi. Te felicit pentru lucru acesta si ce pot sa-sti spun decat sa ne aduci de acolo si noua un strop de frumusete. Si ca sfat: sa nu te apropii prea tare de lame!
silviu:
--- Citat din: steliana din Luni, 24 Ianuarie 2011, 17:13 ---asadar ... te astept "infrigurata" sa ma inviti la dans ... :'(
si ca sa-ti dezvalui "secretul" ... toti participantii cu masca ... sunt oamenii adevarati ... fara masca! :-*
--- Terminare citat ---
infrigurata de emotie? :-\
si cand te gandesti ca diogene, dupa cum scria si luciamanta, cauta un om adevarat cu lumanarea, in plina zi.
steliana:
silviu ...
iar ai ai pierdut esentialul!
vreau ceea ce tu nu ai ... ;)
petrece fara ... principii! :D
dian:
Cine se tachineaza.......cum era proverbul acela frantuzesc? Am uitat!
silviu:
--- Citat din: steliana din Marți, 25 Ianuarie 2011, 15:18 ---silviu ...
iar ai ai pierdut esentialul!
vreau ceea ce tu nu ai ... ;)
petrece fara ... principii! :D
--- Terminare citat ---
te asigur ca eu am ceea ce tu nu ai ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă