Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 4- 6 februarie 2011
silviu:
bine ca esti majora, pustoaico ;D
steliana:
--- Citat din: silviu din Luni, 24 Ianuarie 2011, 12:23 ---bine ca esti majora, pustoaico ;D
--- Terminare citat ---
nu esti in "acord" nici cu mine ...nici ci firea ... :-\
asadar ... te astept "infrigurata" sa ma inviti la dans ... :'(
si ca sa-ti dezvalui "secretul" ... toti participantii cu masca ... sunt oamenii adevarati ... fara masca! :-*
Annalys:
Buna seara la toata lumea:)
Am reusit in sfarsit sa deschid calculatorul si sa citesc ultimele mesaje.
Se anunta intr-adevar o petrecere frumoasa. Abia astept sa va cunosc si sa petrecem un wk minunat.
Steliana ma bucur ca ai reusit sa ocupam toate locurile din masina..o sa fie un drum pe cinste..sunt sigura:)
O seara placuta in continuare.
Va pup,
steliana:
Seara placuta in continuare!
Si cand te gandesti ca nu ne cunoastem ...
dorinta de cunoastere ... a ocupat un drum al existentei noastre!
Alina:
Multumesc pentru raspuns Gigi, daca cei care merg din Braila doresc sa mergem impreuna astept un mesaj pe alisauca@yahoo.ca. In excursia din Bucovina am cunoscut oameni deosebiti iar cei care au fost la Sibiel mi-au povestit ce oameni minunati sunteti, tu si Samiza, sper sa ne cunoastem curind. Mie imi plac calatoriile mai putin conventionale si visul meu este sa fac o calatorie in jurul lumii. Acum ma pregatesc pentru excursie in Peru. As dori sa va propun o excursie in Grecia in insule (Corfu sau Santorini) intre Pasti si 1 Mai, poate va ginditi la ideea mea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă