Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Workshop dezvoltare personala Sinaia 11/12.12.2010

<< < (2/7) > >>

Iliana:

Buna, tuturor!

Marcutza draga, dupa cum bine vezi, scriu pe forum!!!!!! :)
 A fost foarte frumos, intr-adevar! Iti multumesc atat tie cat si celorlalti implicati, atat pentru initiativa cat si pentru modul de organizare al acestui week-end! Cred ca a fost util pentru fiecare dintre noi si ma bucur ca, desi nu ne cuosteam mai deloc, am interactionat foarte bine cu totii atat in timpul workshopului cat si in restul timpului petrecut impreuna. Sper sa continuam cu acest fel de intalniri in care se imbina utilul cu placutul! :)

marcutza:
Draga Ileana-Cosanzeana  :-*

Multumesc pt intelegere, multumesc pt prezenta si sper si vreau ca Sinaia sa fie inceputul unui nou drum pt YCB !

Abia astept sa va reintalnesc si chiar in formatie mai mare !!!

almi_gabi:
Ma bucur sa vad ca v-ati simtit bine si totul a decurs cum trebuia.
Marcutza felicitarile mele pentru initiativa ta. Dupa cum stiu actiunile SC organizate de tine sunt reconfortante . Iti doresc succes in ceea ce intreprinzi si “sarbatori fericite”.

catalin:
A fost un weekend foarte frumos alaturi de oameni deosebiti si un decor de vis. O gura de aer binevenita si o ocazie buna de a ne reincarca bateriile pentru inca o saptamana de munca.

Faptul ca nu era prea aglomerata Sinaia pentru mine cel putin a fost un lucru pozitiv - suntem satui cred cu totii de agitatia din capitala :)

Mai putin bine a fost ca mi-am uitat manusile acasa si nu am putut sa abuzez cum trebuia de zapada :D

marcutza:
multumesc babusca  :-* nu ai habar cat inseamna mesajul tau pt mine !  :-* tu cea care faci parte din acei "25" de muschetari  :-*

catalin: nu manusile au fost veriga slaba pt ca NU a exista veriga slaba in aceasta actiune, iti multumesc pt ca ai avut grija de fete  :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă