Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Workshop dezvoltare personala Sinaia 11/12.12.2010
Magdalena_`:
permite-mi Gigi sa-ti spun ca nu ai dreptate, si ca inaite de toate, esti un model pe care din fericire tinerii il urmeaza. Daca cu succes, cu atat mai fericit trebuie sa fii. ( cu precizarea ca nu am fost personal prezenta la aceasta actiune a tinerilor, sunt convinsa ca totul a fost cum ti-ai dorit )
silviu:
Gigi, modest ca-ntotdeauna, nu realizezi ca esti un model pentru tinerii din tara asta si ca, fara tine, planeta s-ar opri la un moment dat :( desi nu mai sunt tanar, in rezonanta cu marcutza, magdalena, just.me si ceilalti, iti multumesc ca existi.
sa ne traiesti!
Magdalena_`:
sa stii silviu, ca nici eu nu ma mai pot numara printre cei tineri ca varsta, dar spiritul imi este inca copil ;D. ma iau la intrecere in nazdravanii cu baietii mei.
Magdalena_`:
si castig mereu :D
silviu:
--- Citat din: Magdalena_` din Joi, 16 Decembrie 2010, 21:09 ---sa stii silviu, ca nici eu nu ma mai pot numara printre cei tineri ca varsta, dar spiritul imi este inca copil ;D. ma iau la intrecere in nazdravanii cu baietii mei.
--- Terminare citat ---
poate te dezamagesc, dar vorba cantecului... am strans toamna dupa toamna :( rodul lor de frumusete dau pe-un ceas de tinerete. ce zici, ai semna pactul, la o adica? ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă