Arhiva > Arhiva

Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?

<< < (15/99) > >>

silviu:

--- Citat din: luciamanta ---Întrebarea moarte n-are... Răspunsul corect: nu, nu este el.
--- Terminare citat ---
glumeam :) tipul avea 64 de ani cand a facut poza. a fost Mr Olympia in tinerete.
totusi... cand era tanar arata mult mai bine. nici macar un sportiv ca el n-a reusit sa imbatraneasca ramanand tanar :(

--- Citat din: marcutza ---la sinaia a fost "sarea si piperul" grupului !
--- Terminare citat ---
mai mult piperul... ca sarea creste tensiunea arteriala >:(

luciamanta:
   "glumeam  :D tipul avea 64 de ani cand a facut poza. a fost Mr Olympia in tinerete.
totusi... cand era tanar arata mult mai bine. nici macar un sportiv ca el n-a reusit sa imbatraneasca ramanand tanar"
   Silviu, constat pe zi ce trece că ai simtul umorului, că ai multe lucruri de spus, că eşti mereu pe fază, eşti o prezenţă puternică, aici pe forum... De multe ori mi-ai inseninat zilele cu replicile tale pline de umor... Alteori, recunosc că unele replici de-ale tale le-am interpretat greşit. De cele mai multe ori m-ai pus pe gânduri. Cred că ar trebui să mă opresc din scris. O seară plăcută, Silviu

silviu:

--- Citat din: luciamanta ---De cele mai multe ori m-ai pus pe gânduri. Cred că ar trebui să mă opresc din scris. O seară plăcută, Silviu
--- Terminare citat ---
cred ca ar trebui sa te dai jos de pe ganduri si sa scrii :D
o seara placuta, luciamanta :)

steliana:
sa condimentam...! :D
dar cred ca am inceput sa fiu ... dulce ...

ce ziceti sa imbatranim in aroma de ... vanilie ...?

almi_gabi:
prefer scortisoara....

si apoi ce culturistii astia traiesc mai mult ( sau cum ~ ca tare mai sunt urati ) cu steroizi lor cu tot...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă