Arhiva > Arhiva

Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?

<< < (47/99) > >>

janeta:
hait , ca iar iti luasi un sut " amical ", opti :D :D :D

optimus sum:

--- Citat din: micaela din Vineri, 10 Iunie 2011, 11:53 ---cand zic "rezonezi" nu ma refer la ce te referi tu...ci la aceea ca atunci cand intri intr-un grup de oameni, unii ti se par mai aproape, mai abordabili, mai compatibili, mai simpatici...etc... cu aceea se zice ca rezonezi mai bine. daca nu ai rezona cu noi, cei de aici, n-ai sta atata la taclale.

si o sa rezonezi candva si in celalalt mod, nu ramai tu asa "fara o doaga".  :D pana atunci rezoneaza amical cu noi.  :P

--- Terminare citat ---
cand m-am referit la rezonante am achiesat exact la ceea ce ai crezut ca tu ca idee ca nu m-am referit... m-ati vazut voi pe mine sa rezonez prea bine in colectiv ? nu rezonez bine , dar mentin un echilibru aparent draga mea... despre rezonanta cu o singura persoana , nici nu m-am gandit si nu cred ca ma voi gandi prea curand... sunt mai putin "puternic" decat ma credeti voi dragele mele , spoiala de bunadispozitie si comfortabil nu este decat aparenta inselatoare... stiu cum sunt si ma asum asa ... zambesc dar nimeni nu stie ce se ascunde sub zambetul meu , cum scria in mottoul unora de aici ...:P :P :P :P

micaela:
meei, tu esti cam deprimat... te dai nerezonant, dar cauti colectivitate. cum devine cazu'?
iaca, nici eu nu nu am chef de nicio rezonanta in doi, da' nu ma impiedica nimica sa rezonez tare agreabil cu voi toti.  :P

silviu:
Lista lucrurilor care te vor face să te simţi bătrân

micaela:
nici nu mai citesc. ma simt batrana si fara...multumesc, silviu :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă