Arhiva > Arhiva

Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?

<< < (45/99) > >>

micaela:
cum a facut? ca mie nu mi-a iesit.  :D

optimus sum:
eu cred ca 90% din populatia feminina a globului sunt varsatori si balante ...altfel nu-mi explic de ce eu personal nu intalnesc decat zodiile astea doua... si 10% sunt gemeni ..offf mama . emigrez, poate acolo gasesc si alte zodii...

luciamanta:

--- Citat din: micaela din Vineri, 10 Iunie 2011, 10:21 ---cum a facut? ca mie nu mi-a iesit.  :D

--- Terminare citat ---
Mama este puternică, frumoasă, emană iubire infinită, nu este geloasă, este energică, plină de neprevăzut, copilăroasă, încrezătoare în foţa binelui şi l-a făcut pe tata să creadă că hotărârile importante îi aparţin lui, dar nu a fost deloc aşa...

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Vineri, 10 Iunie 2011, 10:59 ---eu cred ca 90% din populatia feminina a globului sunt varsatori si balante ...altfel nu-mi explic de ce eu personal nu intalnesc decat zodiile astea doua... si 10% sunt gemeni ..offf mama . emigrez, poate acolo gasesc si alte zodii...

--- Terminare citat ---
intalnesti tot zodiacu' dar pe acelea le remarci tu  ;D, caci cu ele rezonezi

micaela:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 10 Iunie 2011, 11:03 ---
--- Citat din: micaela din Vineri, 10 Iunie 2011, 10:21 ---cum a facut? ca mie nu mi-a iesit.  :D

--- Terminare citat ---
Mama este puternică, frumoasă, emană iubire infinită, nu este geloasă, este energică, plină de neprevăzut, copilăroasă, încrezătoare în foţa binelui şi l-a făcut pe tata să creadă că hotărârile importante îi aparţin lui, dar nu a fost deloc aşa...

--- Terminare citat ---
putem sa o pupam pe mama ta?  :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă