Arhiva > Arhiva

Putem imbatrani, ramanand totusi tineri?

<< < (28/99) > >>

iulia17:

almi_gabi:
tot asa sa arati si peste 30 de ani, iulia  :D

janeta:
dragilor , de imbatranit imbatranim ( fizic ) pentru ca n-avem incotro dar , parerea mea este ca putem , totusi , sa punem talpa timpului prin felul in care gandim .
categoric ca nu ar trebui sa lipseasca simtul ridicolului ( tare important , zic eu ) , insa nici sa ne mobilam prea devreme locurile de veci nu mi se pare o idee prea fericita .

mai exista inca flori de mirosit , dansuri de incercat , visuri de trait , nopti de admirat...

si , cel mai important , mai sunt vieti de trait . aici , cei mai motivati si norocosi sunt cei care au copii . prin ei pot repeta freamatul tineretii , un fel de a retrai prin procura . ferice de voi , cei care ii aveti !

iulia17:

si cei care nu si-au terminat inca copilaria?

apropo de copii, uite ce mi-a povestit azi un copil:
… mi-a spus ca atunci cind dorm oamenii viseaza povesti.
… si cind te indragostesti nu mai sti sa faci nimic singur, trebuie sa faci totul impreuna.
… cind se cearta oamenii nu mai aud, pt ca daca ar auzi ce spune si celalalt atunci ar asculta si ar intelege.

luciamanta:
  Amicul meu de 62 de ani (prieten de familie) se plimba acum prin Herăstrău, în timp ce eu stau in faţa calculatorului...  Il mentine in forţă aerul rece si proaspăt sau porţia de Gerovital care i-a fost administrată la Institutul "Ana Aslan"? Oricum, să nu abandonăm niciodată tinereţea sufletului...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă