Arhiva > Arhiva

Problemele financiare ale unui single

<< < (14/34) > >>

holili4:
Multumesc, il cheama Sergiu-Daniel si are 5 ani.

almi_gabi:

--- Citat din: holili4 din Miercuri, 23 Noiembrie 2011, 19:11 ---Mi-a placut mult ce-ai postat!
Da... iar daca mai esti si un parinte singur, problemele se inmultesc si mai mult, nu numai ca nu mai ajung la nivelul de trai, dar s-a si ascuns bine de mine de nu-l mai gasesc.

--- Terminare citat ---

chiar am o colega de servici care are un copil de 2 ani si numai cate imi povesteste ca trebuie sa-i cumpere - si nu lucruri deosebite ci doar cele necesare - si are si ceva ajutor de la parinti -  stau si ma gandesc cum oare se descurca cei single care au si copii - probabil ca atunci cand esti parinte renunti la unele cheltuieli pentru tine si cumperi pentru copil - el devine centrul in jurul caruia "gravitezi"

steliana:
Mi-a fost mult mai usor singura, cu trei copii. Imi planificam cheltuielile si scapasem de uzura asteptarii ca "el" isi va aduce contributia financiara cuvenita. In timp, punctul gravitational se schimba ...

almi_gabi:
da' steli punctul gravitational se schimba  ;D - copii incep sa aiba grija de parinti dupa o anumita vreme

steliana:
da, ai mei au grija sa nu raman singura. financiar, inca nu astept postasul ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă