Arhiva > Arhiva
Problemele financiare ale unui single
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 01:40 ---Mi-ai dat o idee... Ce-ar fi daca in loc sa tin in continuare de ultimii bani ramasi dupa divort ca sa-mi "fac un rost", as face o nebunie... nu sa-i joc la ruleta, ca nu ma caracterizeaza, dar asa... sa-i investesc pe toti intr-un proiect sau sa colind prin lume, sau sa m-apuc de scris... ::) :P :)
--- Terminare citat ---
eu zic sa faci si "rostul' si nebunia ;D - cu toate ca daca ii investetsti intr-un proiect nu stiu daca ii musai o nebunie :)
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 12:46 ---...sau sa mi-i dai mie. hai, c-o mai mare nebunie ca asta nu ai putea sa faci. ti-as trimite contul da' nu mai avem posibilitatea sa expediem/primim mesaje personale :(
--- Terminare citat ---
da-l aici - cine stie poate face cineva vreo nebunie ;D
silviu:
faci tu o nebunie? ??? ne vedem la IDM :)
Sara:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012, 01:40 ---Mi-ai dat o idee... Ce-ar fi daca in loc sa tin in continuare de ultimii bani ramasi dupa divort ca sa-mi "fac un rost", as face o nebunie... nu sa-i joc la ruleta, ca nu ma caracterizeaza, dar asa... sa-i investesc pe toti intr-un proiect sau sa colind prin lume, sau sa m-apuc de scris... ::) :P :)
--- Terminare citat ---
Daca ai deja un "rost" multumitor (ca intotdeauna exista loc de mai bine, asa-i), investeste-i in ceea ce-ti spune sufletul! S-ar putea sa iasa ceva minunat!
Investe in tine!
Caroline:
La asta ma refeream si eu, Sara! Glumeam, nu am atat de mult... mai am de lucru la asta cativa ani!
Silviu, daca vrei o donatie, trebuie sa ma convingi ca ai mai multa nevoie de ea decat Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti. ::) Folosirea banilor in scopul intrajutorarii "copilelor" de 25 de ani - exclus, am eu un ac impotriva lor... ;D
silviu:
ma gandeam ca vrei sa comiti o mare nebunie :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă