Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2011 - Baile 1 Mai

<< < (17/19) > >>

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 08:51 ---te sarut oltencuta frumoasa!
povestesc cate putin pentru ca ... deocamdata fac "efortul" de a scrie, doar pentru cei care nu au fost cu noi. dar lucia-mihaela mi-a promis ca la urmatoarea actiune nu va lipsi ;)

--- Terminare citat ---
Te salut si te pup cu foc, Steliana! Iti multumim ca ne-ai bucurat cu detalii despre Revelion, despre momentele petrecute la 1 Mai!

steliana:
salut si eu toate zonele tarii care au fost reprezentate cu cinste, de participantii lor
aici iar a functionat cuantica!

luciamanta:
Steliana, oare cine este in acea poză, cu acei pantofiori unici, delicati si care merg singuri?i!!!

steliana:
desigur ca o vedeta! :D

steliana:
inainte de toate ...
doresc sa adresez multumirile mele lui Gigi si Samiza, tuturor celor implicati in organizarea acestei actiuni
multumesc pentru rabdarea si intelegerea acordata pentru ca micile mele "moftiri" ;)
- camera, etaj, loc de "furnalisti" (fumatori) - au putut fi incadrate in sfera normalului ...
multumesc pentru ca datorita voua si impreuna cu voi, mi-am hranit siritul, dornic sa radieze si sa rezoneze cu oameni asemeni mie si pe care ii pot numi de fiecare data ... minuni
multumesc pentru ca anul acesta sunt mai bogata cu nistre prieteni; cu dorinta de a-i revedea; cu planuri ale viitoarelor actiuni - suficient pentru motivatii firesti - ...
multumesc pentru ca stiti sa adunati bucati din sufletul nostru si sa faceti din asta ... o singura inima!
multumesc lui Dumnezeu pentru ca suntem sanatosi astfel incat ... sa va pot multumi pentru ca lista petrecerii urmatorului revelion ... sa fie deschisa cu mine!

ma plec in fata tuturor celor care simt si stiu sa pretuiasca clipa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă