Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2011 - Baile 1 Mai
steliana:
drum bun si cer senin celor care calatoresc ... cu greutatea amintirilor!
almi_gabi:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 05 Ianuarie 2011, 10:17 ---nici nu ma gandeam sa renunt la rochia mea lunga cu margele si generos decoltata, doar pentru ca aveam o mana in gips pana la cot.
--- Terminare citat ---
ceva autografe pe gips!!!??? sa inteleg ca asta era carnetelul gipsat? :D
steliana:
in timp ce coboram treptele, tantosa - mandra de rochia mea pana la pamant si de tocurile destul de indraznete - il zaresc pe gigi, care astepta zimbitor finalul coborarii, pentru ca apoi sa imortalizeze un ultim gand si o urare pentru anul care urma sa inceapa ...
odata spuse, am pasit in atmosfera de vis, care urma sa tina pana dimineata.
sa va spun despre cum era aranjata masa? greu de o apreciere prin cuvinte.
am simtit doar grija pentru ca totul sa fie pe placul nostru. armonia culorilor facea ca totul sa fie adevarat. nimic ostentativ.
totul degaja bun gust, bun simt, caldura sufleteasca, belsug, indemn ...
pe masura ce participantii se iveau, puteai privii bucuria ochilor care se entuziasmau la impactul ... cu sala care ii astepta pana la ultimul sosit
fiecare aparitie ... era o calda regasire ...
steliana:
da gabita!
asta era!
am de toate pe acest gips!
si cand ma gandesc cat l-am zbantuit, zgaltait, afisat ... vedeta ce mai? ;)
pai ... asa cum spuneam, totul tindea spre perfectiune.
era normal ceva de genul acesta pentru a conduce spre armonizarea lucrurilor ... :D
steliana:
draga noastra zinutz - care mi-a fost colega de camera si "insotitoare" - mi-a dat cel mai autentic si colorat ... sarut pe gips!
si buzele ei frumoase, spun multe ... :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă