Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2011 - Baile 1 Mai

<< < (11/19) > >>

luciamanta:
Bine ai venit, pe_jumate! LA MULTI ANI! Iti doresc sanatate, un an cât mai bun, plin de realizari si bucurii! Ma bucur pentru că ai avut parte de sărbători şi vacante frumoase! Eu te-am văzut la Antena1, pe data de 26 dec. 2010, arătai foarte bine si tu si Mircea, erati naturali si convingatori! 

pe_jumate:
hahahaaa, multumesc mult draga lucia!
m-am vazut si eu si .. tare as fi vrut sa fi fost mai tele/fotogenica! :-*
oricum, ma bucur mult daca interviul ti-a placut!

un an nou exceptional!

almi_gabi:

--- Citat din: pe_jumate din Luni, 03 Ianuarie 2011, 17:43 ---la multi ani tuturor si un An nou greu de roade de toate felurile pentru toti!

interviu minuscul (doua-trei fraze, cu odrasla cu tot!) la observatorul din 26 decembrie dimineata la o ora de maxima audienta cand nu se uita de obicei mai nimeni (va rog cautati ora 8.20 in desfasurarea emisiunii si comentati cu toata setea si cruzimea, hehehe, ca eram incruntata/prost imbracata/nemachiata/repezita/etcetcetc in asa fel incat sa fac mai bine data viitoare, if any si sa seman mai mult cu claudia schiffer, and as the case might be, evident :D)

http://observator.a1.ro/observator07weekend/Observator-07-Weekend_26860.html

--- Terminare citat ---

Multam de urari Carmen.
Bravo pentru statutul de vedeta "Observator". Te-ai descurcat foarte bine. ;D :D

silviu:

--- Citat din: pe_jumatate ---senzationalul numar de strip-tease-cat-pe-ce de la momentul cand nimeni nu mai avea nimic de ascuns de nimeni
--- Terminare citat ---
la propriu? sau la figurat? :)

steliana:
si... si
mai ales ca la final ... mi-am adus ... partea din final :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă