Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2011 - Baile 1 Mai
Annalys:
Buna. Stiu ca este tarziu, dar este posibil sa ma inscriu in locul persoanei care a renuntat?
Nu am indraznit pana acum pentru ca am crezut ca nu se poate.
Daca se mai poate, va rog frumos sa imi spune-ti cum se procedeaza cu plata.
Sunt din Bucuresti si pot sa iau in masina 3 persoane...
Multumesc
admin:
Toate locurile sunt ocupate, Annalys, imi pare rau. Ai insa ocazia sa-i intalnesti pe cei din SC incepand cu actiunile din februarie. O sa primesti newsletter cu calendarul de evenimente.
admin:
Mai astept un singur mesaj pt a sti decizia fiecaruia pt drumul spre 1 Mai. Probabil ca nu a intrat pe forum si nu a citit postarea mea. Deci majoritatea au sa soseasca cu o zi inainte la Sibiel, de unde se va face plecarea in 30 de dimineata. Eu am sa plec ceva mai devreme pt a-mi intalni prietenul intrat in tara pe la Arad.
Au sa mai ramana in plus doua zile in jur de 18, dar refacem oricum acolo socoteala si vedem apoi si cum ne grupam pentru intoarcere. Pentru ca multi dintre cei care sunt cu masini, au sa mai ramana 2 sau in cazul lui Iulian chiar mai multe zile. Incercati fiecare sa nu exagerati cu bagajele, pt ca spatiile de transport al acestora sunt destul de mici in volum.
Daca mai sunt intrebari sau neclaritati scrieti-mi aici, am sa mai intru sa citesc.
marlen_i13:
Buna Ziua!
Dommnul Gigi sunt Marilena si vreau sa va spun ca am vorbit cu Iulian (o persoana draguta ) dar nu trece prin Ploiesti si mie imi este mai greu sa ajung la Bucuresti , asa ca m-am gandit mai bine si o sa ajung cu trenul pana la Oradea, cunosc traseul si pana la Baile 1 Mai , am fost de foarte multe ori la Baile Felix , am si rude in Oradea si o sa ma descurc. Daca intervine ceva o sa va sun.
O zi placuta!
admin:
Ok, deci toata lumea este grupata si gata de plecare. Cu o parte am sa ma intalnesc la Sibiel, maine am sa fiu acolo intre 15.30 -16.00 (depinde cum ajunge autocarul lui Bety) si 19.00. Apoi am sa ma retrag, noaptea la 3.00 plec spre granita sa-l recuperez pe G. Ne intalnim acolo, sper ca toti stiu unde trebuie ajuns: Pensiunea Thermalis. Este chiar la intrarea in Baile 1 Mai, in stanga este un drum care la intersectie are un indicator spre pensiune. Sunt doua cladiri identice una langa alta, este inconfundabila. Eu va astept acolo, cred ca voi fi primul.
Drum bun si sa ne vedem cu bine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă