Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2011 - Baile 1 Mai

<< < (8/19) > >>

Daelya:

Sunt nou inscrisa pe acest site. Am inteles ca nu mai sunt locuri pentru revelionul de la 1 Mai...poate se retrage cineva in ultimul moment....as fi interesata sa particip.

bety:
Craciun fericit tuturor!Pentru revelionul de la 1MAI e posibil sa fie un loc  liber,o colega inscrisa renunta pentru ca are probleme in familie.Anunt maine sigur.O seara de CRACIUN minunata!

bety:
Daelya,vestea e buna pentru tine in privinta Revelionului (I Mai),colega mea a confirmat ca renunta,daca si Gigi e de acord nu e nicio problema.Ne vedem acolo.

LA MULTI ANI celor care poarta numele de Stefan,Stefania....

Daelya:
  Multumesc Bety, dar m-am gandit bine si cred ca renunt si eu. Este foarte complicat, acum pe ultima suta de metri.Spune-mi Bety voi va cunoasteti deja, ati mai fost impreuna si-n alte actiuni? As dori sa-mi spuna si mie cineva mai multe detalii despre grup, intalniri....imi doresc sa particip si eu.
Va doresc tuturor sa va simtiti bine in noaptea dintre ani si " La multi ani"!

steliana:
buna ziua dragele mele!
privesc cum ninge si ma gandesc la drumul pe care il avem de facut.
de aceea, propun fetelor care vin din alt oras si merg in masina cu zinutz, daca vor si timpul (lor) permite, pot veni de maine seara in bucuresti si sa ramana peste noapte la mine (am loc suficient).
am vorbit si cu zinutz si apreciaza ideea.
asadar... astept un semnal din partea voastra.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă