Arhiva > Arhiva
Vizibilitate profil
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Marți, 22 Martie 2011, 16:22 ---
--- Citat din: balanta ---haina face omul?...
--- Terminare citat ---
cam da.
--- Terminare citat ---
Cam nu. Nu in cazul asta cel putin. Aici nu suntem la interviu de angajari. Aici, si in general, omul face omul. Haina face omul cel mult pentru cateva momente. Cand ai inceput sa vorbesti, nu prea mai conteaza ce spune haina despre tine. Decat daca pe interlocutor il intereseaza DOAR haina :D
silviu:
--- Citat din: Saturnianul din Joi, 24 Martie 2011, 02:54 ---
Cam nu. Nu in cazul asta cel putin. Aici nu suntem la interviu de angajari. Aici, si in general, omul face omul. Haina face omul cel mult pentru cateva momente. Cand ai inceput sa vorbesti, nu prea mai conteaza ce spune haina despre tine. Decat daca pe interlocutor il intereseaza DOAR haina :D
--- Terminare citat ---
nu ma refeream la cazul asta. de-asta am si rupt din context o bucatica. e clar ca pe un forum nu iti expui costumul sau rochia :D
almi_gabi:
--- Citat din: giovis85 din Sâmbătă, 26 Martie 2011, 14:02 ---de ce nu pot vedea profilul nimanui imi apare urmatorul mesaj
A apărut o eroare!
Ne pare rău, dar nu poţi vedea profilul nimănui.
si era util daca fiecare utilizator isi putea edita si sterge propria postare
--- Terminare citat ---
giovis s-a discutat mult pe aceasta tema - vezi topicul de mai jos
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,563.0.html
giovis85:
tot nu ma-m lamurti acolo 81% spun da si totusi nu se poate vedea
almi_gabi:
dar de ce este atat de important sa vezi profilul giovis?
deja sunt de ceva vreme pe acest forum si nu-mi mai dau seama de importanta acestui lucru .
spune-ne parerea ta ~ este binevenita si poate lamureste lucrurile . Tu vii cu punctul de vedere al celui care este nou.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă