Arhiva > Arhiva

Vizibilitate profil

<< < (9/23) > >>

marcutza:
nu vreau sa ma mai gandesc la asta, ce sa mai zic de absenteism, pasivitate DAR observatiile si criticile sunt in top !!!!!!!!

lipsesc niste emoticoane pt a exprima ce as vrea sa spun acum !!!!

OFF !!!

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 06 Aprilie 2011, 14:27 ---.........DAR observatiile si criticile sunt in top !!!!!!!!

--- Terminare citat ---

cele facute pe la colturi si pe soptite chiar nu ma impresioneaza ~ daca are cineva ceva de zis sa o spuna aici.

m-am saturat de motive de genul - "am prea mult de lucru", "nu am acces la internet", "m-am plictisit de multe alte forumuri"

nu este cine stie ce misiune imposibila sa intri o data pe zi sa saluti lumea si sa spui o vorba celorlalti

Saturnianul:

--- Citat din: iulia17 din Miercuri, 06 Aprilie 2011, 12:08 ---
da, am vazut, dar acolo nu scrie decat iulia17 si nr de mesaje scrise. ce e asa interesant?  ???

--- Terminare citat ---

Cand intri pe profil, daca te uiti mai cu atentie, ai sa vezi in stanga o sectiune "Modifica profilul" unde ai setari relative la cont, informatii relative la cont etc. Take a little time and look around ;)

Saturnianul:
Intrucat unii poate nu vor sa voteze nici "da", nici "nu" si doar se abtin, am introdus si optiunea asta in vot. Macar poate asa voteaza si cei care nu au o parere si putem avea o imagine mai clara asupra statisticii. Asa ca @steliana, baga abtinerea acolo :)

Saturnianul:

--- Citat din: marcutza din Miercuri, 06 Aprilie 2011, 13:39 ---cata tevatura pt nimic...

16 persoane.

si cand ma uit la numarul celor inscrisi...pffff...

--- Terminare citat ---

Marcutza, fii mai optimista. Au trecut de-abia 2 zile de cand am lansat votarea... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă