Arhiva > Arhiva
Vizibilitate profil
iulia17:
s-a incheiat votarea...?? vaiiii, dar ce rau imi pare
tocmai ma razgindisem si vroiam sa pun la profil toate datele, CNP, pozele din frageda pruncie pin acu, circumferinta bustului si greutatea, QI, CV si profilul psihologic.
Saturnianul:
--- Citat din: iulia17 din Joi, 05 Mai 2011, 16:03 ---
tocmai ma razgindisem si vroiam sa pun la profil toate datele, CNP, pozele din frageda pruncie pin acu, circumferinta bustului si greutatea, QI, CV si profilul psihologic.
--- Terminare citat ---
Iulia, incearca sa le pui si spune-mi daca reusesti. Eu am vrut sa le pun dar n-am gasit rubricile aferente ;D
optimus sum:
deci ? ne facem reclama prin profil sau nu ?
iulia17:
--- Terminare citat ---
acest mesaj este un pamflet si trebuie tratat ca atare. citeste si inainte si ai sa intelegi parerea fiecaruia.
optimus sum:
--- Citat din: iulia17 din Sâmbătă, 07 Mai 2011, 07:01 ---
--- Terminare citat ---
acest mesaj este un pamflet si trebuie tratat ca atare. citeste si inainte si ai sa intelegi parerea fiecaruia.
--- Terminare citat ---
de obicei nu umblu cu jumatati de masura...am citit tot inainte sa postez... daca "reclama" a suparat pe cineva , atunci imi cer scuze ...parerea mea ramane ca nu e ok sa ne punem profilul public...
am semana din ce in ce mai mult cu un site matrimonial . si nu vreau asta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă