Arhiva > Arhiva

Singles Camp Cluj

<< < (8/9) > >>

bety_cluj:
buna Crista,imi pare rau ca sambata seara nu eram la calculator, dar sper ca reusim sa vorbim,eu numai seara am timp sa stau pe mess..
sa ai o saptamana frumoasa.

Crista:
Salut, bety , e cam greu cu timpul dar si cu coincidenta de a ne afla amandoua in acelasi timp pe mess...Saptamana a fost mai aglomerata decat de obicei ,cred ca si in cazul tau. Trec prea repede, sau mi se pare mie?Ma duc inapoi la mess , am o idee ca sa mai reducem distantele astea de cluj !

Dana_H:
Buna seara !

Pentru mine azi e prima zi in comunitate . Sunt din Cluj.
Explica-mi si mie te rog ce se intampla cu clubul...

Multumesc  :)

Crista:
Buna seara,Dana H,Abia acum am vazut mesajul tau,cred ca deja te-ai cam lamurit cu ce inseamna "club" la cluj : cam lipsit de activitate...Am incercat si eu sa ma alatur unui asemenea grup,sa incercam sa fim mai multe dar am reusit sa o contactez doar pe bety cu care am vorbit de cateva ori la telefon.Am impresia ca nu suntem prea multe.Daca vrei, mai scrie-mi,promit sa ma uit mai des.

bety_cluj:
Buna seara Dana_H ,bine ai venit! Eu sunt Bety, ma bucur ca ai avut initiativa sa scrii si sa intri pe forum. Eu una nu prea inteleg ca, cei din zona noastra de ce se mobilizeaza asa de greu,dar se pare ca toti suntem ocupati.
Daca doresti sa comunicam, scrie-mi te rog pe mesaj personal,ori chiar si aici,doar ca eu intru la 3-4 zile deocamdata, dar atunci cu siguranta iti raspund. Iti doresc o saptamana reusita!
                                                                                       Bety.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă