Arhiva > Arhiva
Singles Camp Cluj
Crista:
Admin, eu sunt din Cluj si de mult asteptam sa ne cunoastem si noi,sa avem intalniri ca cei din Bucuresti sau alte orase.Am ratat cumva intrarea in acest grup? Sa trimit mai multe date? Sau pot primi eu niste nume cu care as putea comunica pe tema asta? HELP
bety_cluj:
Buna Crista, bine ai venit, si eu sunt din Cluj, daca doresti putem comunica. :)
Crista:
Absolut.Abia am asteptat sa primesc un raspuns la mesajul meu.Ce stii despre un posibil club la Cluj?Eu am citit abia ieri despre niste sugestii de la Admin despre club Magnolia dar erau din octombrie.Sincer,sunt plina de admiratie fata de interactiunea celor din Bucuresti si ma gandeam ca om fi noi mai incete in reactii dar nici chiaer asa...Tu cand intri de obicei pe forum?
bety_cluj:
Buna Crista, sa stii ca si eu sunt cu multa admiratie fata de membrii SC din Bucuresti, avand in vedere ca interactioneaza impreuna si in realitate, nu doar virtual.
Din pacate,spre dezamagirea mea, clubul din Cluj se formeaza cu viteza melcului, adica nu prea vor cei din Cluj sa se arate.
Eu ma duc la Sibiel la carnaval,m-as bucura daca ai participa si tu, am avea ocazia de a ne cunoaste,dar daca acuma nu poti veni,sper ca si la Cluj ne putem intalni la o cafea.
Daca iti face placere si tie,te rog contacteaza -ma,ti am lasat mp.
Crista:
Bety , am primit,am citit cu bucurie ca putem sa ne cunoastem mai bine , te rog doar sa ai putina rabdare cu mine, depind , cand e vorba de calculator,de fiul meu.Maine,sambata,sper sa-mi faca posibila intrarea pe mess si te voi cauta . Ce pacat de clubul ce putea sa fie...Am banuit eu ca ideea care nu a mai avut urmari din octombrie nu prea avea sanse.Dar,mai vedem noi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă