Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Bucovina 2011
NeliTTT:
Buna seara tuturor,
M-am inscris la Revelionul organizat in Bucovina. As vrea sa stiu cine mai vine acolo. Poate n-ar fi rau sa ne cunoastem un pic dinainte, mai schimbam niste opinii si mai punem la cale cate ceva din timp. Eu sunt Neli si sunt din Arad. Ar fi interesant sa aflam fiecare cu ce ne deplasam pana acolo, eu venind de foarte departe (zic eu). Pana la primirea feed-back-ului de la voi va doresc o seara de duminica minunata.
briana:
Buna Nelllit
Eu sunt din Tg. Mures, merg si eu de rev in Bucovina, cu masina proprie. Tu ce traseu ti-ai ales? Eventual, daca vrei, putem vb la tel. Poate vii prin Tg. Mures cu o zi inainte si de-aici mergem impreuna. Sincer, mi-e groaza de un drum singura cu masina, iarna mai ales ca inevitabil trecem prin munti.
NeliTTT:
buna seara Briana
Multmesc pt raspuns. Sincer si eu imi cautam o companie. Ma hotarasem sa merg cu trenul. Am unul direct din Arad spre Iasi, dar drumul va dura o zi intreaga. Si e plictisitor rau. Nu stiu ce variante de tren am spre Tg Mures, trebuie sa caut. Tu, se vede ca esti sofer incercat, daca te-ai hotarat sa mergi cu masina prin muntii nostri iarna. Eu nu am curajul asta. Dar hai sa mai vorbim, poate stabilim ceva. Intre timp caut ce variante am eu spre Tg Mures. Daca nu mai intereseaza pe nimeni, poate trecem pe mesaje personale, sa nu ocupam aici spatiul.
briana:
Ok NeliTTT. Id-ul de mess e briana4661. Vb. in particular.
admin:
Maine am si lista de participanti la Bucovina. Tania, tu esti cea mai veche in SC si ma bazez mult de tot pe tine, tu sti bine spiritul petrecerilor grupurilor noastre. Imi pare rau ca nu pot fi si acolo, mi-ar fi placut tare mult sa fiu si cu voi, impreuna de Revelion....Poate ca anul viitor o luam din timp si inchiriem o locatie mare pentru 200 persoane, astfel incat sa fim multi din SC impreuna! Revin cu informatiile.
Navigare
Du-te la versiunea completă