Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Budapesta Hajdúszoboszló 21 - 24 octombrie 2010
pe_jumate:
dragi excursionisti, va doresc si eu drum bun cu toate sensurile posibile ale expresiei (sosele asfaltate ca lumea, muzica buna pe posturile fm si in cd-uri, vreme stabila, vamesi zambaretzi si cu umor, ca de restul - program si atractii locale - nu-mi fac eu griji!) si timp dilatabil ca sa va incapa toata distractia pe care o asteptati, doriti si meritati!
have fun si sa ne povestiti si noua!
steliana:
drum bun si bun-ul sa va insoteasca pretutindeni!
pentru cei carora au in calcul chimia ;) ... sa nu uite totusi.. de cuantica! :-*
sa va avem voiosi asa cum va stim!
magnolia:
drum bun si distractie placuta la hajdu.
noi am fost in vara si e foarte frumos la aqua palace. sa nu uitati surfingul, daca va place. e intr-o sala la care se ajunge printr-un culoar, direct din palace si acolo gasiti o banda de apa cu simulate de surfing. nu-i greu si nici scump.
mancarea la restaurantul din incinta costa cam 800-1200 Huf de persoana (cca 10-15 ron), doua feluri. au si meniu fix si totul e tradus si in lb. romana. la intrare vi se aplica bratari cu cod de bare si puteti intra si iesi cand si cat vreti din palace, ceea ce e super, fiindca puteti manca la amiaza si in statiune. biletul e de dimineata pana seara, dar palace-ul e deschis pana la ora 24 si se poate prelungi. e super.
aveti grija ce cumparati de mancare. daca va luati babgulyas felul unu, comandati felul 2 numai cand ati terminat. fiindca babgulyas-ul este o supa de fasole cu ciolan, care contine multa carne, fasole, galuste de faina, se serveste la ceaunel de 1 1/2 portie si dupa ce-l mananci, abia respiri...
sa va distrati bine si sa ne aduceti souveniruri, adica poze si impresii.
Saturnianul:
Distractie maxima excursionistilor in Ungaria. Vedeti ce spa-ul ala sa nu stati prea mult in apa, ca va dizolvati :P
pe_jumate:
buna dimineata, dragi forumisti calatori!!
unde sunt impresiile de calatorie?? ha? ati uitat de noi?? stam aici ca niste flori pline de roua asteptand vesti de la balacelile si vizitele voastre multiple prin toate partile ..
vrem cronici ale evenimentelor!! vrem cronici! vrem poze! vrem de toate! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă