Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Budapesta Hajdúszoboszló 21 - 24 octombrie 2010
admin:
Muzeul de Istorie a Ungariei
http://www.museum.hu/museum/index_en.php?ID=55
Se afla in imediata apropiere a hotelului, la 15 minute de mers.
Orar: 10.00 -18.00
Tarif de intrare: 1100 HUF = 4 EUR
admin:
Costuri totale calatorie si necesar financiar minim:
Pe langa tariful de 135 EUR achitat pentru cazare si mic dejun la Budapesta, demipensiune Hajduszoboszlo o sa mai aveti urmatoarele costuri:
- transport Bucuresti - Sibiu (Sibiel) si retur. CCa 600 km, cost / auto = 200 RON. Pasageri / masina = 2 + proprietar = achita doar pasagerii asa cum s-a specificat, deci 100 RON pt dus intors Sibiu
- transport Sibiu - Budapesta - Hajduszoboszlo - Sibiu = cca 1150 km, cost / auto = 370 RON. Pasageri / masina = 3 + proprietar, achita doar pasagerii, deci 123 RON
- parcare Budapesta 11 EUR * 2 masini / 9 persoane = 10 RON
- parcare Hajduszoboszlo = 800 HUF / zi *2 masini *2 zile / 9 persoane = 5,5 RON
- vigneta Ungaria = 8 EUR /9 pers = 1 EUR = cca 4 RON
Costul de transport pentru pasageri este 100 + 123 + 10 + 5,5 + 4 = cca 244 RON (cca 56 EUR)
Pentru proprietar auto care-si pune la dispozitie masina pt intreg drumul, plecand din Bucuresti = 19,5 RON = 4,5 EUR
Pentru proprietar auto care-si lasa masina la Sibiel = 123 +10 + 5,5 +4 = cca 144 RON (cca 34 EUR)
Alte costuri:
Croaziera pe Dunare = 14 EUR
Cina Budapesta = cca 15 EUR
Intrare Muzeu Istorie = 4 EUR
Aquapark 2 intrari = 24 EUR
Apa minerala, sucuri = cca 6 EUR
---------------------------------
Total = 63 EUR
Necesarul financiar al unui participant care nu vine cu masina = 56 + 63 = 119 EUR
Necesar financiar al unui participant care aduce si duce pasageri din Bucuresti = 34 + 63 = 97 EUR
Necesar financiar al unui participant care-si pune la dispozitie auto pe toata perioada excursiei: 4,5 + 63 = 67,5 EUR
Au sa mai apara cheltuielile legate de shopping, de amintiri, dar acolo fiecare stie unde si cat poate sa se intinda, nu pot aprecia si considera eu. Dar din experienta un 30 - 50 EUR cam toata lumea cheltuie in shopping.
Sper ca toate aceste calcule estimative ale mele sa va ajute sa va bugetati excursia
O parte o sa ne vedem la Sibiel, miercuri seara, urmand sa plecam joi noaptea la ora 3.00 spre Budapesta, pe nicko din Arad la cca 7.30, celalalt participant urmand sa se alature grupului in Budapesta.
Am discutat tf cu toata lumea in legatura cu plecarea, doar de bety nu am dat. Bety, contacteaz-o direct pe Dian pt a va pune de acord cu ora de plecare din Bucuresti. da_vis si elanna cu Mag.
Drum bun spre Sibiel, sa ne vedem cu bine acolo!
bety:
Buna seara
Gigi ,multumesc pentru precizarile facute in legatura cu excursia la Budapesta.Eu sunt din Oltenita,vin in Bucuresti,cu cine voi pleca?Multumesc,o seara placuta!
admin:
M-am uitat astazi pe prognoza meteo, vremea este in racire in Ungaria, in perioada 21 - 24.10, ziua are sa fie 8 - 9 grade, iar noaptea pana la 0 grade. Deci haine groase, dar lejere pt ca o sa ne miscam!
admin:
Ultima prognoza meteo: temperaturi in usoara crestere. Vor fi cca 11 grade ziua 0 grade noaptea. Important este ca nu va ploua, cel putin asa ne asigura cei de pe www.wetter.de
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă