Autor Subiect: Toleranta  (Citit de 77080 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Toleranta
« Răspuns #60 : Joi, 14 Aprilie 2011, 15:56 »
faceti excercitii de intelegere?
eee ... sa vedeti cand nu am sa mai tolerez atata lipsa de "geniu" ... :D :D
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #61 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 10:04 »
e na, uite ca ne-ai tolerat, noi ti-am tolerat piatra cea rea asa ca, in continuare se va intampla la fel  ::)

muah  :D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #62 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 10:16 »
toleranta mea ... se supune tolerantei voastre ...
onor tolerantei!
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #63 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 10:38 »
asa, asa lucrati  la toleranta
vin tare din urma  :D

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #64 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 11:01 »
hai ca toleram si arbitri ...
dar fara fluier  ;)
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #65 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 11:50 »
hai ca toleram si arbitri ...
dar fara fluier  ;)
Fără fluierul piciorului?

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #66 : Vineri, 15 Aprilie 2011, 22:01 »
cum poti tolera lipsa asta @silviu, a a a a ?  :D
Fără fluierul piciorului?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #67 : Sâmbătă, 23 Aprilie 2011, 17:00 »
Perioada sarbatorilor pascale cred ca este un timp in care suntem mai toleranti fata de cei din jurul nostru si chiar fata de noi insine. Este vremea in care acceptam ca toleranta inseamna bunul simt de a nu fi egoist si a intelege ca ceva ce pentru tine este poate lipsit de importanta pentru altul vine pe primul loc.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #68 : Joi, 28 Aprilie 2011, 15:03 »
gândirea că individul este ideea, este falsă.
e adevărat că ceea ce gândesc mă reprezintă, dar, dacă nu îţi convine, nu trebuie să arunci cu pietre în mine sau să îmi pui un căluş în gură, ci să mă convingi că ideea mea merită abandonată în favoarea ideii tale.

voi renunţa la „binele” meu pentru „binele” tău, dar niciodată nu-mi voi părăsi „binele” meu numai pentru că ţie ţi se pare amar, şi nu eşti capabil să îmi oferi ceva mai bun în schimb.

toleranţa nu este o virtute, ci este mascarea unui faliment personal.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #69 : Miercuri, 04 Mai 2011, 08:49 »
citat de fiul meu:
"Toleranta e atunci cand vine un tzigan pe strada si iti da o palma, si tu nu i-o dai inapoi ca tie frica sa nu te bata mai rau. "
dupa chestia asta ma gandesc foarte serios sa emigrez...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #70 : Miercuri, 04 Mai 2011, 09:31 »
toleranta e atunci cand vine domnu' rom pe strada si iti da o palma, tu intorci si celalalt obraz, apoi ii dai si portofelul, sa nu se mai oboseasca el sa ti-l ia.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #71 : Miercuri, 04 Mai 2011, 09:41 »
Politisti inteligenti ?
saptamana trecuta am fost surprins placut de schimbarile majore din atitudinea politistilor romani. poate intradevar generatia tanara are mai multa minte decat noi ?
Eram cu masina pe Jiului, in cartierul Damaroaia. este o trecere de pitoni acolo, unde stiam ca mereu stau la panda "florile de asfalt"...uite ca am uitat de politisti si le-am luat fatza un pic unor romi care traversau . nu s-au uitat deloc si nu le-a pasat ca masina nu se opreste instant si mi-au sarit in fata ... bineinteles ca am fost oprit imediat si a venit un tinerel la mine cu o moaca trista. ma gandeam ca iar las in amanet carnetu... >:(
mi-a cerut tacticos documentele , iar eu am inceput sa ma justific ca nu aveam cum sa opresc masina , bla bla bla ...
La care, omul cu chipiu, m-a intrerupt si mi-a zis tacticos:
aaaaa, nu domnule , nu vom oprit pentru trecerea de pietoni, aia erau niste tzigani, v-am oprit ca nu purtati centura...am inlemnit... ;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #72 : Miercuri, 04 Mai 2011, 12:40 »
toleranta si intoleranta stau în relatie cu apetente ale psihicului, cu o anumita terapeutica interioara a acestuia, pe care si-o realizeaza cand printr-o metoda, cand printr-alta: prin a-si impune liniste, sau, dimpotriva, a prefera starea de tensiune.

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #73 : Miercuri, 04 Mai 2011, 12:47 »
marciii...azi esti samavolnic de exhaustiva ? sau asta e starea ta naturala ? imi soliciti prea mult neuronul solitar din patrimoniu si s-ar putea sa cedeze, dandu-si obstescul sfarsit... ma doare izolarea ta in meandrele concretului , si nu stiu cum sa fac sa-ti descretesc fruntea un pic... daca aberez, iarta-ma .

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #74 : Miercuri, 04 Mai 2011, 12:52 »
@sum, iti voi tolera concluziile pripite  ;)