Arhiva > Arhiva
Toleranta
marcutza:
--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 20:21 ---intreb si eu....cat de tolerant poti fi atunci cand esti calcat in picioare?cand ti se flutura pe sub nas lucruri care stii clar ca-s neadevarate..??..stai stramb sa judeci drept si? ce faci?
--- Terminare citat ---
atunci cand esti calcat :D :D :D in picioare, e ca si cum te-ar fi calcat fierul de calcat...pfff...pai sunt multumita, n-am niciun rid, pardon, cuta :D :D :D
tolerez caldura fierului dar pana la punctul de topire ;D si se numeste ori ipocrizie, ori frustrare, ori rautate, ori vendeta samd :D :D
almi_gabi:
--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 20:29 ---
--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 20:21 ---intreb si eu....cat de tolerant poti fi atunci cand esti calcat in picioare?cand ti se flutura pe sub nas lucruri care stii clar ca-s neadevarate..??..stai stramb sa judeci drept si? ce faci?
--- Terminare citat ---
atunci cand esti calcat :D :D :D in picioare, e ca si cum te-ar fi calcat fierul de calcat...pfff...pai sunt multumita, n-am niciun rid, pardon, cuta :D :D :D
tolerez caldura fierului dar pana la punctul de topire ;D si se numeste ori ipocrizie, ori frustrare, ori rautate, ori vendeta samd :D :D
--- Terminare citat ---
si care este de fapt adevarul?
care din fete?
din ce punct de vedere? al meu sau al celuilalt?
marcutza:
gabitza ! tolereaza :D
aummmmmmmmmmmm, auummmmmmmm ca si la yoga, respiraaaaaaa....respiraaaaaa....fatza verso :D indigo ;D
punct terminus - toleranta ;)
francesca777:
tot nu m-ati lamurit....ca pufai greu de multa vreme...punct terminus -explozie:)))
marcutza:
--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 20:47 ---tot nu m-ati lamurit....ca pufai greu de multa vreme...punct terminus -explozie:)))
--- Terminare citat ---
mvai, explozie sau implozie, ce alegi in toleranta ta ? ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă