Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (19/62) > >>

marcutza:

--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 20:21 ---intreb si eu....cat de tolerant poti fi atunci cand esti calcat in picioare?cand ti se flutura pe sub nas lucruri care stii clar ca-s neadevarate..??..stai stramb sa judeci drept si? ce faci?

--- Terminare citat ---

atunci cand esti calcat  :D :D :D in picioare, e ca si cum te-ar fi calcat fierul de calcat...pfff...pai sunt multumita, n-am niciun rid, pardon, cuta  :D :D :D

tolerez caldura fierului dar pana la punctul de topire   ;D si se numeste ori ipocrizie, ori frustrare, ori rautate, ori vendeta samd  :D :D

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 20:29 ---
--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 20:21 ---intreb si eu....cat de tolerant poti fi atunci cand esti calcat in picioare?cand ti se flutura pe sub nas lucruri care stii clar ca-s neadevarate..??..stai stramb sa judeci drept si? ce faci?

--- Terminare citat ---

atunci cand esti calcat  :D :D :D in picioare, e ca si cum te-ar fi calcat fierul de calcat...pfff...pai sunt multumita, n-am niciun rid, pardon, cuta  :D :D :D

tolerez caldura fierului dar pana la punctul de topire   ;D si se numeste ori ipocrizie, ori frustrare, ori rautate, ori vendeta samd  :D :D

--- Terminare citat ---

si care este de fapt adevarul?
care din fete?
din ce punct de vedere? al meu sau al celuilalt?

marcutza:
gabitza ! tolereaza  :D

aummmmmmmmmmmm, auummmmmmmm ca si la yoga, respiraaaaaaa....respiraaaaaa....fatza verso  :D indigo  ;D

punct terminus - toleranta  ;)

francesca777:
tot nu m-ati lamurit....ca pufai greu de multa vreme...punct terminus -explozie:)))

marcutza:

--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 20:47 ---tot nu m-ati lamurit....ca pufai greu de multa vreme...punct terminus -explozie:)))

--- Terminare citat ---

mvai, explozie sau implozie, ce alegi in toleranta ta ?  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă