Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (14/62) > >>

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Vineri, 15 Aprilie 2011, 11:01 ---hai ca toleram si arbitri ...
dar fara fluier  ;)

--- Terminare citat ---
Fără fluierul piciorului?

marcutza:
cum poti tolera lipsa asta @silviu, a a a a ?  :D
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 15 Aprilie 2011, 11:50 ---Fără fluierul piciorului?

--- Terminare citat ---

almi_gabi:
Perioada sarbatorilor pascale cred ca este un timp in care suntem mai toleranti fata de cei din jurul nostru si chiar fata de noi insine. Este vremea in care acceptam ca toleranta inseamna bunul simt de a nu fi egoist si a intelege ca ceva ce pentru tine este poate lipsit de importanta pentru altul vine pe primul loc.

marcutza:
gândirea că individul este ideea, este falsă.
e adevărat că ceea ce gândesc mă reprezintă, dar, dacă nu îţi convine, nu trebuie să arunci cu pietre în mine sau să îmi pui un căluş în gură, ci să mă convingi că ideea mea merită abandonată în favoarea ideii tale.

voi renunţa la „binele” meu pentru „binele” tău, dar niciodată nu-mi voi părăsi „binele” meu numai pentru că ţie ţi se pare amar, şi nu eşti capabil să îmi oferi ceva mai bun în schimb.

toleranţa nu este o virtute, ci este mascarea unui faliment personal.

optimus sum:
citat de fiul meu:
"Toleranta e atunci cand vine un tzigan pe strada si iti da o palma, si tu nu i-o dai inapoi ca tie frica sa nu te bata mai rau. "
dupa chestia asta ma gandesc foarte serios sa emigrez...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă