Arhiva > Arhiva
Toleranta
micaela:
acest "se simt" nu are inca explicatie stiintifica, dar e o realitate incontestabila...energii suntem si intre noi se prooduc "transmisii energetice". daca scoatem bruiajul mintii,e-he-he cate putem "auzi".
optimus sum:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 23 Mai 2011, 11:14 ---
--- Citat din: marcutza din Luni, 23 Mai 2011, 09:43 ---cu toleranta, @optimus ;)
--- Terminare citat ---
In acceptiunea mea, toleranta este tocmai decizia de ai lasa partenerului un spatiu intim personal, in care sa poata respira. Macar din cand in cand, sa-i lasi timp sa reflecteze si sa se impace cu el insusi, fara sa-l sufoci.
Deci, raman la parerea mea ca: "unu se duce la peste si altul la munte", iar cand se reunesc acasa pot sa-si imparta trairile unul altuia , pot sa-si exprime "regretele" ca nu au fost impreuna si sa se bucure fiecare in el de momentul de libertate daruit de partener...
--- Terminare citat ---
deci pana la urma toleranta este puterea de iubi... toleranta este fiica iubirii pure si fara iubire toleranta dispare si ea... fie ca este vorba de iubire fata de partener/a ta sau de iubirea de oameni in general ... pentru ca exista si asta si tot iubire este... iar indiferenta ramane indiferenta ...
lipsa de toleranta in societate este generata de criza de iubire a omului de semenul lui, generata de cauze care le vom discuta in alta parte , dar in esenta toleranta dispare intr-o societate bolnava , anxioasa si adusa in marginea prapastiei ...ce ramane in urma este tocmai indiferenta... absenteismul la vot , apoliticul , partide slabe si de circumstanta , etc ...indiferenta...
toleranta e de dorit ...ca si iubirea ...
micaela:
toleranta este fiica iubirii pure si fara iubire toleranta dispare si ea... fie ca este vorba de iubire fata de partener/a ta sau de iubirea de oameni in general
lipsa de toleranta in societate este generata de criza de iubire a omului de semenul lui
f. corect
janeta:
--- Citat ---nu sunt de acord cu tine, janeta Smiley...iubirea este oarba doar la inceput in faza de indragosteala Smiley...
--- Terminare citat ---
draga mea fortuna , ce am uitat eu sa adaug a fost ca eu doar descriu cum vad lucrurile , fara pretentia de reteta . de fapt , eu asa le-am si trait si mi-a fost bine. poate ca am avut si norocul , ca dupa experienta unor tolerari in zadar , sa gasesc pe cineva caruia sa nu-i am ce tolera . sau poate am invatat din aplicarea gresita a tolerantei in cazurile anterioare ;D
micaela:
asta da noroc, sa gasesti pe cineva caruia sa nu ai ce-i tolera. ;)
putem avea opinii diferite, de ce nu? pana la urma, fiecare traieste conceptele dupa simtirea-i.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă