Arhiva > Arhiva
Toleranta
micaela:
iar suntem de acord, fortuna...tolerezi lucruri care nu-ti plac pentru ca tii la omul acela. ca iubire nu inseamna starea oarba de indragostire, ci starea "lucida" de afectiune profunda (care vine in timp, chiar dupa ce sentimentul nu mai e patimas). Cand nu mai iubesti pe cineva, defectele aceluia iti devin insuportabile si fie nu mai tolerezi nimic si pleci, fie te detasezi cu totul...nu-l mai vezi, nu-l mai auzi (cultivi un soi de autism, adica ;D) ca sa nu-ti vina sa-i faci nush' ce, cu diverse instrumente,..de la cratita la pliciul de muste :D :D :D)...
si nici eu nu pricep cum pot fi unii defazati in binoamele: simtire-atitudine, gandire-rostire.
silviu:
--- Citat din: fortuna777 ---iubirea este oarba doar la inceput in faza de indragosteala
--- Terminare citat ---
atunci este si cea mai frumoasa si ar fi bine ca perioada asta sa dureze cat mai mult.
--- Citat din: fortuna777 ---Deci, apare toleranta din partea amandurora, care, daca nu v-ati iubi, nu ar exista.
--- Terminare citat ---
ei bine, mie nu mi-ar placea sa-i spun iubitei: te iubesc, draga mea! iar ea sa-mi raspunda: eu te tolerez, dragul meu.
fortuna777:
nu stiu miha...probabil din dorinta de a nu supara pe nimeni, de a fi acceptati de cei din jur si de a avea cat mai multi prieteni :)...partea proasta este ca nu isi dau seama ca asta e echivalent cu ipocrizia :(
fortuna777:
nici nu trebuie sa spui asta, silviu :)...sunt chestii care se simt ;)
micaela:
--- Citat din: fortuna777 din Luni, 23 Mai 2011, 22:55 ---
nu stiu miha...probabil din dorinta de a nu supara pe nimeni, de a fi acceptati de cei din jur si de a avea cat mai multi prieteni :)...partea proasta este ca nu isi dau seama ca asta e echivalent cu ipocrizia :(
--- Terminare citat ---
rau e ca nu-si dau seama ce scindare, ce "necentrare" produc in fiinta lor. minciuna (de la mica ipocrizie la marea inselaciune) este un "virus" teribil al sinelui.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă