Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (31/62) > >>

optimus sum:

--- Citat din: marcutza din Luni, 23 Mai 2011, 09:43 ---cu toleranta, @optimus  ;)

--- Terminare citat ---
In acceptiunea mea, toleranta este tocmai decizia de ai lasa partenerului un spatiu intim personal, in care sa poata respira. Macar din cand in cand, sa-i lasi timp sa reflecteze si sa se impace cu el insusi, fara sa-l sufoci.
 Deci, raman la parerea mea ca: "unu se duce la peste si altul la munte", iar cand se reunesc acasa pot sa-si imparta trairile unul altuia , pot sa-si exprime "regretele" ca nu au fost impreuna si sa se bucure fiecare in el de momentul de libertate daruit de partener...

marcutza:
asa consider si eu, @optimus.

spatiu pt fiecare partener in pate dar sa fie presarat cu multa incredere si toleranta.

silviu:
cand intre parteneri nu mai exista iubire, exista foarte multa toleranta: unul se va duce mereu la pescuit, celalalt, la munte, la mare ori unde-o vrea el.
ca pescar cu ceva vechime, va pot spune ca ma prind imediat daca un coleg de pescuit e alaturi de sotie (pe care n-o mai iubeste) sau de amanta ;D
cand e cu nefasta, shade pe scaunel, langa scule, iar ea sta la ceva distanta de sculele lui (sa nu-i incurce firele) si se bronzeaza.
situatia se schimba total cand e alaturi de iubita.

optimus sum:
Silviu nu fii bandit... intre toleranta si indiferenta exista o mare deosebire, chiar daca se confunda cateodata. tu sti sa faci diferenta, dar ne zapacesti de cap intentionat...

steliana:
incurca-i drace, sa-i  putem descurca noi! ;D
pai, maaaaiii pescari--LOR... va puneti cu ... cele care va pregatesc momeala in carlig?
aveti noroc ca ne place pestele! :D
altfel ... va macam de vii! :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă