Arhiva > Arhiva
Toleranta
optimus sum:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 18 Mai 2011, 20:39 ---
--- Citat din: optimus sum din Luni, 16 Mai 2011, 21:38 ---
--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 20:55 ---draga mea....n-am sa aleg nimic din toate cele...m-am gandit mai bine...pur si simplu am sa ma...detasez.. ;)
--- Terminare citat ---
sfat:
gaseste pe cineva care stie sa asculte si fa-i creierii prastie...in felul asta scapi de presiunea gandurilor criminale... daca te calca cineva in picioare eu zic sa pregatesti minutios o razbunare machiavelica si cand iti vine la indemana nu=l calci in picioare ci cu buldozerul...
--- Terminare citat ---
desi nu sunt razbunatoare, tare as vrea sa aud un scenariu de razbunare machiavelica gandita de tine :D
--- Terminare citat ---
iti plac filmele horor ? cand te va supara cineva pe tine vei vedea si scenariul respectiv...
steliana:
nu-mi plac filmele horor!
dar daca ma superi tu? :D :D :D
francesca777:
"la ce sunt buni prietenii ? care te-a suparat ca-l sp...g ?
"
prietenii....stiu io la ce sunt buni si le multumesc...cine m-a suparat? uff...nu mai conteaa...nu spun ca mi-a trecut dar incerc din rasputeri sa ignor:)
optimus sum:
--- Citat din: francesca777 din Miercuri, 18 Mai 2011, 21:03 ---"la ce sunt buni prietenii ? care te-a suparat ca-l sp...g ?
"
prietenii....stiu io la ce sunt buni si le multumesc...cine m-a suparat? uff...nu mai conteaa...nu spun ca mi-a trecut dar incerc din rasputeri sa ignor:)
--- Terminare citat ---
trece ? sau ramane acolo ?
marcutza:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 18 Mai 2011, 20:39 ---desi nu sunt razbunatoare, tare as vrea sa aud un scenariu de razbunare machiavelica gandita de tine :D
--- Terminare citat ---
mvai, vai...unde va este toleranta ? ::) a a a ? ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă