Arhiva > Arhiva

Toleranta

<< < (22/62) > >>

optimus sum:

--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 21:41 ---multumesc pentru sfat distinse domn.....sa ma asculte...se rezolva dar la faza cu razbunarea...ar trebui sa ma mai nasc o data..

--- Terminare citat ---
la ce sunt buni prietenii ? care te-a suparat ca-l sp...g ?

optimus sum:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 18 Mai 2011, 10:55 ---   Referitor la limitele toleranţei... Fostul meu prieten de care m-am despărţit cu doi ani in urmă, pentru că eu nu am mai dorit sa îmi fie alături, a început la scurt timp de la despărţirea noastră, să o viziteze pe prietena mea cea mai bună. Uneori chiar rămânea la ea peste noapte... Pe parcursul acestei noi prietenii intre cei doi, eu am păstart aceeaşi relaţie amicală cu prietena mea...

--- Terminare citat ---
se poate, dar vezi draga Lucia , ca uneori toleranta dusa prea departe se confunda cu prostia...
nu este cazul tau, dar erai aproape... este bine sa avem o limita in toate , chiar si in toleranta...

micaela:

--- Citat din: optimus sum din Miercuri, 18 Mai 2011, 10:59 ---
--- Citat din: francesca777 din Luni, 16 Mai 2011, 21:41 ---multumesc pentru sfat distinse domn.....sa ma asculte...se rezolva dar la faza cu razbunarea...ar trebui sa ma mai nasc o data..

--- Terminare citat ---
la ce sunt buni prietenii ? care te-a suparat ca-l sp...g ?

--- Terminare citat ---

cu clasa politica te incumeti la tranta?  :D

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 18 Mai 2011, 10:55 ---Fostul meu prieten de care m-am despărţit cu doi ani in urmă, pentru că eu nu am mai dorit sa îmi fie alături, a început la scurt timp de la despărţirea noastră, să o viziteze pe prietena mea cea mai bună. Uneori chiar rămânea la ea peste noapte...
--- Terminare citat ---
poate ii povestea sub clar de luna ce mult regreta pierderea ta :-\

micaela:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 18 Mai 2011, 11:08 ---
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 18 Mai 2011, 10:55 ---Fostul meu prieten de care m-am despărţit cu doi ani in urmă, pentru că eu nu am mai dorit sa îmi fie alături, a început la scurt timp de la despărţirea noastră, să o viziteze pe prietena mea cea mai bună. Uneori chiar rămânea la ea peste noapte...
--- Terminare citat ---
poate ii povestea sub clar de luna ce mult regreta pierderea ta :-\

--- Terminare citat ---
sau poate rastalmacea vorbele poetului; "de (n-)o fi una, o fi alta...., ce e scris si pentru noi, bucuros le-om .... toate..." ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă