Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Postare imagini in corpul mesajului
wonderland:
Mda, nu stiu care e problema. Am incercat si eu cu upload - imi spune ca directorul fotografiei nu e writable. Am dat cu copy-paste url imagine de pe net si la una dintre ele a functionat. Cred ca tine si de setarile imaginii. Dar, poate iti raspunde cineva mai...documentat. ;)Succes!
PS - mersi. cu ocazia asta, m-am ales si io cu un camp de bumbisori :thumbup:
Revin - Merge si cu tinyPic - poza incarcata de pe computerul tau. cu conditia sa iei copy paste ultimul link, de la Direct Links for Layouts. :yeah:
Io raman cu bumbisorii.
Irina82:
You'rea genious!!!! :dance: si poza e tare!!
Eu mai cu ursuletii asa ...am reusit de data asta, yeeey! *|*
wonderland:
:applause:, dar vad ca au disparut ursuletii :)
Irina82:
Eh da...deocamdata, dar raman o ursuleatza in suflet :D *|*
Ana Maria:
--- Citat din: wonderland din Luni, 02 Iunie 2014, 07:35 ---Mda, nu stiu care e problema. Am incercat si eu cu upload - imi spune ca directorul fotografiei nu e writable. Am dat cu copy-paste url imagine de pe net si la una dintre ele a functionat. Cred ca tine si de setarile imaginii. Dar, poate iti raspunde cineva mai...documentat. ;)Succes!
PS - mersi. cu ocazia asta, m-am ales si io cu un camp de bumbisori :thumbup:
Revin - Merge si cu tinyPic - poza incarcata de pe computerul tau. cu conditia sa iei copy paste ultimul link, de la Direct Links for Layouts. :yeah:
Io raman cu bumbisorii.
--- Terminare citat ---
Pfiuu.... M-am chinuit ceva pana sa reusesc sa-mi pun o imagine la avatar, nu-mi mergea de niciun fel! :D
Multumesc, Wonderland, pentru sfaturi - chiar au functionat si am reusit, in sfarsit, sa-mi pun si eu o poza de Doamne-ajuta! :)
:flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă