Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Postare imagini in corpul mesajului
michaela.mami:
greseala de tipar/ scuze
krondia:
La sugestia lui Wonderland, am testat inca o metoda de adaugare a fotografiilor direct in corpul mesajului.
Siteul este: https://postimage.io
Avantajul fata de tinypic este ca se pot incarca mai multe fotografii in acelasi timp
Eu am sarit peste redimensionarea imaginilor. Am incarcat pozele direct apasand butonul Choose images
(se pot selecta mai multe fotografii deodata)
Dupa ce s-au incarcat fotografiile se selecteaza in partea stanga Hotlinks for forums
Se copiaza apoi integral linkurile (eu am selectat mai multe linkuri deodata) si se 'lipesc' in corpul mesajului.
Asta e tot.
Inainte de postare, recomand previzualizarea mesajului dar si verificarea mesajului. Timp de cateva minute de la publicare mesajul afisat poate fi modificat/corectat apasand pe creionul care apare in partea de jos a ferestrei
wonderland:
Bravo, krondia!!! Da, ai descoperit bine, asta e cea mai sigura cale, fara redimensionare. Si esti si mai talentata decat mine la explicat succint si clar :) :) :)
Daca cineva vrea sa adauge text explicativ poate sa o faca usor, printre url-uri :)
Mimi:
Atentie si la alegerea valabilitatii link-urilor. Eu am crezut ca , alegand 1 zi ,va fi valabil doar acolo , nu si in locul unde am atasat link-urile. Din cauza asta , cred ca acum nu se mai vad pozele .
wonderland:
--- Citat din: krondia din Duminică, 14 Mai 2017, 20:22 ---La sugestia lui Wonderland, am testat inca o metoda de adaugare a fotografiilor direct in corpul mesajului.
Siteul este: https://postimage.io
Avantajul fata de tinypic este ca se pot incarca mai multe fotografii in acelasi timp
Eu am sarit peste redimensionarea imaginilor. Am incarcat pozele direct apasand butonul Choose images
(se pot selecta mai multe fotografii deodata)
Dupa ce s-au incarcat fotografiile se selecteaza in partea stanga Hotlinks for forums
Se copiaza apoi integral linkurile (eu am selectat mai multe linkuri deodata) si se 'lipesc' in corpul mesajului.
Asta e tot.
Inainte de postare, recomand previzualizarea mesajului dar si verificarea mesajului. Timp de cateva minute de la publicare mesajul afisat poate fi modificat/corectat apasand pe creionul care apare in partea de jos a ferestrei
--- Terminare citat ---
Krondia, am mai testat si eu.
Daca pozele sunt foarte mari - optati pentru redimensionare 640x480 (for message boards). Nu uitati sa dati No expiration. Apoi continuati cu pasii descrisi de krondia.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă