Autor Subiect: Probleme tehnice  (Citit de 36139 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Probleme tehnice
« Răspuns #180 : Joi, 23 Februarie 2012, 22:29 »
Tre` sa setez ceva in profil ca sa pot vedea toate mesajele si topicurile?

Guesswho, trebuie sa setezi in profil la Account settings limba engleza in loc de romana. Si va disparea problema mesajelor care nu se vad.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #181 : Joi, 23 Februarie 2012, 22:39 »
Am incercat si eu si vad mai multe topicuri. Sau sunt alfel variantele?  ???
Nu mai inteleg nimic... tre' sa setez pe engleza ca sa vad toate mesajele sau pe romana ca sa vad corect diacriticele in romana?  :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #182 : Joi, 23 Februarie 2012, 23:31 »
Pachetul de limba romana are niste bug-uri si nu apar unele mesaje. Este o problema pe care eu nu am cum sa o corectez. In concluzie, trebuie sa alegi a seta limba in functie de ceea ce crezi ca e mai important sa vezi: toate mesajele sau diacriticele in romana :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #183 : Vineri, 24 Februarie 2012, 12:13 »
Guesswho, trebuie sa setezi in profil la Account settings limba engleza in loc de romana. Si va disparea problema mesajelor care nu se vad.
multumesc, s-a rezolvat  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #185 : Duminică, 04 Martie 2012, 01:02 »
Heeei, multam! Nu stiam ce probleme tehnice au aparut pe aici:)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #186 : Duminică, 04 Martie 2012, 10:32 »
Nu-i problem, sper sa-ti fie de folos. Apropos, ce s-a intamplat cu setul de icoane, de s-au inmultit? (glumeam, e misto :magic:)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #187 : Marți, 13 Martie 2012, 01:48 »
Forumul SC are acum si varianta care detecteaza automat telefoanele mobile si incarca o versiune simplificata pentru acestea. Nu stiu citi dintre voi utilizati dar am simtit necesitatea acestui aspect pentru ca eu intru si de pe mobil si interfata era destul de incarcata.

Asadar, daca intrati si de pe mobil va rog feedback despre modul cum se misca si functionalitate. Multam!

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #188 : Miercuri, 14 Martie 2012, 17:05 »
Nu stiu de ce nu mai pot selecta smiley din lista cand scriu un reply, pot sa-i compun doar din combinatii de taste.
Ati mai intalnit problema asta?

dianna

• Vizitator
« Răspuns #189 : Miercuri, 14 Martie 2012, 17:22 »
Asadar, daca intrati si de pe mobil va rog feedback despre modul cum se misca si functionalitate. Multam!
Si eu mai intru de pe mobil si aseara chiar m-am speriat, n-am mai gasit mai nimic, imi placea mai mult varianta completa, nu mi se incarca greu nici inainte. In concluzie, mie personal nu prea-mi place versiunea simplificata pt mobil  :-[

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #190 : Joi, 15 Martie 2012, 02:52 »
Nu stiu de ce nu mai pot selecta smiley din lista cand scriu un reply, pot sa-i compun doar din combinatii de taste.
Ati mai intalnit problema asta?

Nu stiu ce sa-ti spun Nicky. La mine e totul in regula si vad ca altii nu s-au mai plins de problema. Posibil sa fie vreo setare din browser. Ai incercat un browser diferit sa vezi daca patesti la fel?

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #191 : Joi, 15 Martie 2012, 03:00 »
Si eu mai intru de pe mobil si aseara chiar m-am speriat, n-am mai gasit mai nimic

Stiu ce zici dianna. Acelasi lucru l-am patit si eu, care am pus tema si am testat-o  :) Si doar cunosc foarte bine structura forumului. La orice fel de schimbare se intimpla asa pina la acomodare.

Mai asteptam sa vad daca mai sunt si altii care intra de pe mobil sa-si spuna si ei parerea inainte de a lua o decizie finala. Oricum, pe mobil se merge pe ideea de functionalitate si fluiditate, nu de aspect.

dianna

• Vizitator
« Răspuns #192 : Joi, 15 Martie 2012, 11:13 »
Pai eu nu neaparat la aspect ma refeream cand am zis ca nu mai gasesc nimic, eu chiar as vrea sa pot vedea data si ora si ultimul user care a postat la fiecare topic inca din lista, fara sa trebuiasca sa intru in topic, treburi din astea de functionalitate, m-ar ajuta.

Mai asteptam, inteleg ca pana acum scorul e 1-1 :)

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #193 : Joi, 15 Martie 2012, 14:01 »
Multumesc pentru raspuns, o sa incerc cate ceva, sigur se rezolva :)

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #194 : Vineri, 16 Martie 2012, 17:22 »
Am rezolvat intr-un fel, adica am aflat care-i problema. In unele zile folosesc pe laptop un stick wireless cu un sim de internet pentru tableta sau smartphone. Merge mult mai incet si se pare ca are si niste limitari la paginile de net. Nu am ce sa fac, cand ma aflu in zona aceea e singura optiune. Oricum nu e o problema capitala :), mai mult ma enerva ca nu stiam de ce :)