Autor Subiect: Probleme tehnice  (Citit de 36154 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Probleme tehnice
« Răspuns #120 : Miercuri, 17 August 2011, 19:53 »
as fi scris in topicul de mai sus cu postarea de video dar vad ca e inchis si nu pot. intrebarea era - exista o modalitate sa postez video dar care nu e youtube, ci la mine in calculator?

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #121 : Miercuri, 17 August 2011, 21:01 »
Julia, singura modalitate e sa ai un cont pe youtube (daca ai gmail, te poti loga cu el si cu parola aferenta) sa faci upload la clip acolo si apoi sa-l pui in forum cu metoda cunoscuta.

julia

• Vizitator
« Răspuns #122 : Miercuri, 17 August 2011, 21:02 »
ok. credeam ca e ceva mai simplu care ma lasa sa pun direct. multam

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #123 : Joi, 18 August 2011, 02:07 »
Pai e simplu. Oricum trebuia sa faci upload. Doar ca in loc sa fie aici, e pe youtube :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #124 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 10:21 »
ups, am intalnit cuvinte in textul mesajelor (de exemplu pe topicul cu sarbatoarea recoltei) care au culoarea verde (dublu subliniate)  si cand dai click pe ele  te "arunca" intro chestie publicitara de reduceri - sau ceva de genul asta
mai este cineva care "vede" aceste cuvinte !?? ???

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #125 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 10:56 »
Ntz! Nimic verde, că m-aş arunca şi io.
O mai fi ceva verde la tine, la mine-i totul uscat.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #126 : Sâmbătă, 01 Octombrie 2011, 15:51 »
ups, am intalnit cuvinte in textul mesajelor (de exemplu pe topicul cu sarbatoarea recoltei) care au culoarea verde (dublu subliniate)  si cand dai click pe ele  te "arunca" intro chestie publicitara de reduceri - sau ceva de genul asta
mai este cineva care "vede" aceste cuvinte !?? ???

Eu m-am uitat unde ai zis si n-am vazut asa ceva. Te rog daca mai intalnesti sa-mi dai link-ul catre locatie.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #127 : Sâmbătă, 01 Octombrie 2011, 17:34 »
nu apare intotdeauna nici la mine. daca mai il vad ti-l trimit. multumesc de ajutor  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #128 : Marți, 04 Octombrie 2011, 09:36 »
Am butonat ceva aseară pe la profil (am bifat adresa de e-mail şi m-am încurcat în nuş-ce parole pe acolo) şi pe urmă... am constatat că nu se mai văd toate mesajele... Am crezut că are ceva netul de acasă, dar văd că şi aici e la fel. Nu aş putea să spun pe ce criterii le alege să nu mi le arate...
Uite, de exemplu aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,166.msg55294.html#msg55294 văd că Lucia a scris două mesaje, dar la mine apar goale.
Sau aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,172.msg55274.html#msg55274  mesajul Juliei de la 22:46:49 apare gol...
Ce să fie? Ce inginerie am făcut? L-am reparat şi p-ăsta?
Help

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #129 : Marți, 04 Octombrie 2011, 09:51 »

La fel si cu mesajele goale. La tine vad ca s-a reparat, desi ai revenit pe romana. Eu n-am avut norocul asta. Fiindca nu vedeam UNELE mesaje ale Luciei am setat pe engleza si mi-au aparut. Cand am dat inapoi pe romana, au disparut din nou. Fiindca si asta este, cu certitudine, o problema aleatoare revin la ce-am spus in primul paragraf. Altceva chiar nu stiu ce poate fi. Sper sa pot repara in timp problema cu pachetul de limba care provoaca disparitia unor mesaje.

asta ai citit mari? seteaza pe engleza  de la profil

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #130 : Marți, 04 Octombrie 2011, 10:22 »
Am setat, acum se vad, dar a luat-o rasna cu diacriticele. Inainte de a ma juca p-acolo, era pe romana, era ok cu ele... Poate numai cu alea scrise înainte face aşa... 
Test:   ş ţ ă â î

Hai că am testat şi e bine. Dar alea de dinainte tot pătrăţele şi virgule le văd. Nu-i bai.
Mulţumesc.
Greu cu tehnica asta...

julia

• Vizitator
« Răspuns #131 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 16:24 »
In curind forumul asta nu mai poate fi citit decat de useri. Eu daca nu sunt logata nu pot vedea cam 50% din mesaje. Pina acum nu era asa.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #132 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 16:28 »
E facut pt useri....

julia

• Vizitator
« Răspuns #133 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 16:29 »
eee nici chiar asa ca atunci setati pe "ascuns" toate rubricile si le accesam doar noi.
am semnalat-o ca pe o anomalie fiindca pina acum citeva zile -osaptamina nu am observat acest aspect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #134 : Miercuri, 26 Octombrie 2011, 16:36 »
Bogdan imi spunea ca poate este setata limba romana la cei care nu sunt logati si de asta sa nu se vada toate mesajele Verifica si daca este doar asta, schmba imediat profilul si o sa se poata vedea.
Glumeam, dar sti cum o fac eu, cu subinteles Iulia.