Autor Subiect: Probleme tehnice  (Citit de 37883 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Re: Probleme tehnice
« Răspuns #90 : Duminică, 03 Iulie 2011, 20:02 »
si ieri si alaltaieri si mai ales astazi, sorry ca trebuie s-o spun: incarcarea paginilor SC merge incet incet. :)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #91 : Duminică, 03 Iulie 2011, 20:07 »
da, flori - e dificila "navigarea" pe forum - sunt sigura ca lucrurile se vor aranja - eu am rabdare - Bogdan lucreaza sa rezolve

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #92 : Vineri, 08 Iulie 2011, 16:28 »
nu stiu la altii cum o fi, dar la mine se incarca tare greu paginile...c-o fi netul de vina...habar n-am ???

silviu

• Vizitator
« Răspuns #93 : Vineri, 08 Iulie 2011, 19:37 »
si la mine se incarca foarte greu. dar am inteles ca se lucreaza.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #94 : Marți, 12 Iulie 2011, 10:56 »
Citat din: admin
Bogdan a trimis tuturor chestionarul cu intrebari de care va anuntam. Se pare ca o parte din voi nu l-a primit. De aceea ii reproduc textul mai jos...
chestionarul are o hiba. nu-l pot expedia pentru ca "Se pare că aveţi o întrebare sau două care trebuie completate."
intrebarea la care nu am raspuns este: "Daca nu ai scris niciodată (pe forum), care este motivul?"
din moment ce la intrebarea "Ai avut cel puţin o intervenţie pe forum?", am raspuns prin Da, nu vad cum as putea raspunde de ce nu am scris niciodata pe forum :-\
firesc ar fi ca la aceasta intrebare (daca nu ai scris niciodata, care este motivul?) sa raspunda cei care nu au avut interventii pe forum si prin urmare au bifat "Nu".

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #95 : Marți, 12 Iulie 2011, 11:09 »
chestionarul are o hiba. nu-l pot expedia pentru ca "Se pare că aveţi o întrebare sau două care trebuie completate."
intrebarea la care nu am raspuns este: "Daca nu ai scris niciodată (pe forum), care este motivul?"
din moment ce la intrebarea "Ai avut cel puţin o intervenţie pe forum?", am raspuns prin Da, nu vad cum as putea raspunde de ce nu am scris niciodata pe forum :-\
firesc ar fi ca la aceasta intrebare (daca nu ai scris niciodata, care este motivul?) sa raspunda cei care nu au avut interventii pe forum si prin urmare au bifat "Nu".

pe undeva, acolo, este un buton pe care scrie: "nu aplica" sau ceva asemanator, trebuie sa-l bifezi.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #96 : Marți, 12 Iulie 2011, 11:57 »

silviu - exista si optiunea in cadrul acelei intrebari - nu este valabil pentru mine

silviu

• Vizitator
« Răspuns #97 : Marți, 12 Iulie 2011, 12:14 »
ok. am bifat "nu e valabil pt mine".

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #98 : Marți, 19 Iulie 2011, 09:53 »
merge si mai greu, tot mai greu... :'( :'(

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #99 : Marți, 19 Iulie 2011, 13:48 »
achiesez la spusele lui marci  :o

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #100 : Marți, 19 Iulie 2011, 15:34 »
Acum ora 15.31, mie imi merge perfect. Dimineata eram la Sibiel, pe la 10.00 si se incarca instantaneu, chiar ma miram, pt ca acolo am wireless si de regula merge incet. Bogdan, poate sa existe o diferenta de incarcare atat de mare, intre noi? Imi amintesc ca tu imi spuneai ca la tine se incarca rapid, cand la mine era nevoie de repetarea comenzii. Sa fie inca ceva? Parerea mea este ca ar fi bine sa consulti un pic si pe americanii unde avem hosting-ul, sa vedem ei ce zic de o astfel de situatie.

julia

• Vizitator
« Răspuns #101 : Marți, 19 Iulie 2011, 18:06 »
pina la urma eu cred ca tine de conexiunea fiecaruia la net si de provider. la munca azi dimineata mi s-a facut lehamite sa citesc, la cit de greu mergea. acum acasa nu mai e nicio problema.

ps: Bogdan mai bine sa vorbeasca cu saturnienii.

julia

• Vizitator
« Răspuns #102 : Marți, 19 Iulie 2011, 20:01 »

In afara de faptul ca e cam urit si il deranjeaza diacriticele, la forumul nostru am mai observat astea:

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #103 : Marți, 19 Iulie 2011, 20:52 »
Julia, uita-te in Profil -> Setari cont sa ai limba setata pe "Romanian"

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #104 : Marți, 19 Iulie 2011, 22:28 »
dmineata mergea, intr-adevar, greu, dar acum merge foarte bine.