Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (12/60) > >>

julia:
si mie imi merge greu de ceva timp, cred ca mai mult de o saptamina. paginile se incarca foarte foarte greu, daca dau refresh pot sa-mi iau gindul sa mai vad ceva, nu stiu de unde vine treaba asta, dar daca se pling mai multi inseamna ca forumul are ceva nu conexiunea fiecaruia la net.

ma intreb, in nepriceperea mea, oare are importanta ca punem video si alte chestii care incarca, cind poate ar trebui sa punem doar linkuri?

Ayouni:

--- Citat din: julia din Luni, 27 Iunie 2011, 17:05 ---
.......ma intreb, in nepriceperea mea, oare are importanta ca punem video si alte chestii care incarca, cind poate ar trebui sa punem doar linkuri?

--- Terminare citat ---

am observat cea mai mare incetineala atunci cand este vorba de fotografii... ar fi bine ca fiecare sa si le redimensioneze, este foarte simplu: fie prin clic dreapta pe soarece, edit pictures si acolo sunt mai multe optiuni printre care si acel resize (redimensiona);  sau daca are un folder tip photobucket (asa am eu si acolo imi incarc pozele personale pe care le postez), le poate redimensiona direct de-acolo.

zic si eu, tot in nepriceperea mea... :); in asteptarea stapanilor inelelor secretelor IT.

admin:
Am discutat ieri cu Bogdan in legatura cu timpul de incarcare al forumului. Exista, imi spunea el, doua probleme care ar conduce la aceasta situatie. La verifica acum pe amandoua. Resize la fotografii este absolut necesar, pt a nu incarca inutil platforma.

almi_gabi:
exersam - rabdarea  si perseverenta  :D

totusi nu merge chiar asa rau!

Ayouni:

--- Citat din: admin din Marți, 28 Iunie 2011, 11:39 ---Pai sa botezam pe cineva..."maximus"!

--- Terminare citat ---

dar vezi ca trebuie sa fie cineva "al dracu' de bun" ;) :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă