Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (10/60) > >>

fortuna777:
imi pare rau ca ma plang de acelasi lucru...paginile se incarca greu, iar cand vreau sa postez ceva, de multe ori renunt pentru ca dureaza prea mult :(

marcutza:
idem.

optimus sum:
astazi a mers intradevar greu si la mine. sincer , nu stiu de ce ... nu cred ca a lucrat nimeni pe forum , se poate sa fie in maintenance serverul pe care este incarcat. imi pare rau dar nu am cum sa ajut...decat sa recomand rabdare...

Saturnianul:
Din pacate, eu nu stiu ce as putea face. La mine a mers fara probleme si ieri si azi. E drept, s-a incarcat un picut mai greu decat de obicei - asa se intampla la mentenanta serverelor - dar in nici un caz sa-mi fie imposibil sa scriu. Acum scriu de pe tel mobil, unde netul este mult mai lent decat cel de acasa, si s-a incarcat repede.

In cursul zilei de azi am lucrat eu la noua platforma a forumului incercand sa fac conversia bazei de date. Acest lucru poate afecta viteza de incarcare. Cei care ati intampinat probleme, va rog mentionati daca situatia se mentine si maine-poimaine.

Incarcarea lenta se produce si la site-ul http://singlescamp.ro sau doar la forum?

Multumesc pentru rabdare :)

marcutza:
la mine doar la forum.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă