Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (52/60) > >>

admin:
Problema trebuia sa se fi rezolvat incepand cu ieri dimineata. Imi pare rau si imi cer scuze pt disconfort. Am fost nevoit sa fac schimbarea rapid si nu am avut ragaz pt probe. Cu alta ocazie am sa va povestesc si motivul pt care am facut schimbarea si renuntarea la serviciile de admin tehnic a lui Bogdan.

admin:
Apropo de admin tehnic, asa cum v-am anuntat, Bogdan nu mai are calitatea de admin si deci nu are cum sa mai intervina pe site.

fragola:
eu nu pot sa-mi incarc poza la profil, e mica si jpg, dar tot imi apare mesaj ca poate n-am permisiunea de a posta sau...
merge si fara poza, stiu, dar vroiam sa ma vad mai repede doar dintr-o privire daca imi recunosc avatarul

EmBo:
Incearca sa incarci avatarul pe http://tinypic.com/ si in profil, la avatar, sa dai link-ul de acolo ("Specify avatar by URL").

EmBo:
Ar fi util un favicon pentru SingleCamp.ro, pentru o recunoastere rapida a tabului in browser (faviconul unui site este mica iconita care apare in bara de adrese a browserului si in tab, in partea stanga).
Pentru exemplificare, am luat o sigla de pe pagina principala SingleCamp.ro si am prelucrat-o, transformand-o intr-un favicon. Rezultatul este mai jos.

Imaginea initiala:

Imaginea prelucrata:

Exemplificare utilizare favicon rezultat:

Faviconul prezentat aici este doar o propunere, se pot alege alte imagini.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă