Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (48/60) > >>

Mari_a:
Stiu sigur ca adda scrisese pe aici ca de pe PC vede anumite postari, iar de pe laptop altele (acum nu mai vad/gasesc mesajul ei, posibil sa fie pe alt topic).
Cred ca si la mine "face" la fel...
Acum nu incarca pozele de la avatar, dar asta nu-i niciun bai (o fi de la pc-ul meu)!
Insa de pe telefon (cu internet de la Vodafone - daca asta conteaza) nu se mai deschide deloc forumul...  :(

lucian75:
ieri a fost offline ceva timp forumul,probabil s-au facut niste modificari dar asta doar adminul poate confirma.
totusi nu vad acesta motivul sa nu mearga pe tel...fiind un utilizator vechi in acest domeniu poti da mai multe detalii legat de browserul folosit si sistemul de operare?

Mari_a:
... mmm nu e vorba de mine, ci de o prietena de forum care-i in provincie si nu mai poate accesa forumul.... Stiu ca are un Nokia... Cand aflu amanunte, o sa scriu aici. Banuiesc ca-i o problema temporara, sper sa se rezolve curand.

admin:
Da, nici eu nu vad de pe mobil postarea Addei. Poate ca transferul de hosting a produs cateva probleme de accesare pt anumite browsere. Din pacate cat sunt plecat nu pot face mare lucru. Am sa sun la firma de soft care ne face nu doar hosting-ul, ci va prelua de asemenea si administrarea tehnica. Sunt intr-o perioada de tranzitie si modificari, pt moment nu mai exista deci o persoana dedicata.

danna n.:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 07 August 2013, 10:05 ---Acum nu incarca pozele de la avatar, dar asta nu-i niciun bai (o fi de la pc-ul meu)!

--- Terminare citat ---

Nici eu nu imi mai vad poza ...deci nu-i de de la pc-ul tau, Maria!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă