Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice
Probleme tehnice
Ana:
Nu stiu daca e deja discutata problema, daca da, scuze ca o redeschid. Nu pot trimite mesaje private.
bit:
Pai nu sunt permise, de aceea.
Caroline:
Mai exact, au fost permise pana anul trecut. Apoi au fost excluse. Motivul este ca aceast forum se doreste a fi (si este) o comunitate de singles si nu un site de dating sau alte relatii particulare... cred - ca sa rezum (admini, corectati-ma daca nu ma exprim bine). Personal, nu prea foloseam mesajele private nici inainte de schimbare, asa ca masura nu m-a afectat prea mult... :whistle:
Saturnianul:
--- Citat din: Ana din Miercuri, 15 August 2012, 20:09 ---Nu stiu daca e deja discutata problema, daca da, scuze ca o redeschid. Nu pot trimite mesaje private.
--- Terminare citat ---
Ana, intr-adevar, trimiterea de mesaje personale a fost suspendata fiindca prin intermediul lor se purtau discutii care nu erau neaparat private iar unii utilizatori percepusera acest site ca unul de dating si se inscrisesera doar pentru a trimite mesaje personale utilizatoarelor, in rest neavind nici un fel de activitate in comunitatea de pe forum sau in intilnirile reale.
Caroline:
Saturni, e tare noul citat din subsol, da' chestiunea dinainte cu iubirea si casatoria era mai adevarata. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă