Comunicari, anunturi, precizari, sugestii, tutoriale si regulament > Regulament, comunicari, precizari, tutoriale si probleme tehnice

Probleme tehnice

<< < (33/60) > >>

admin:
Azi noapte Bogdan a facut upgrad-ul pt soft-ul forumului, a aparut inca o varianta. Probabil ceva s-a intamplat la schimbare si inca nu a observat. L-as fi sunat, dar pe Saturn este alta ora...

Saturnianul:
Intr-adevar, uitasem sa instalez softul care permite afisarea clipurilor. Am facut-o azi. L-am inlocuit cu un alt soft care simplifica mult postarea de clipuri. Astfel:

1. Postarea de clipuri in interiorul mesajului NU mai este limitata doar la youtube.  Exista o lista foarte mare de site-uri video de pe care se pot posta clipuri prin simpla copiere a link-ului clipului in corpul mesajului. Nu o sa le insir aici pe toate dar le voi scrie pe cele mai importante/cunoscute:
a) YouTube
b) Trilulilu
c) Vimeo
d) Last.fm - numai partea de video
e) Google Video
f) MetaCafe
g) Yahoo Video
h) 123video

2. NU mai este necesara scrierea codului
--- Cod: ---[youtube][/youtube]
--- Terminare cod ---
in interiorul caruia sa se posteze link-ul. Acum doar se da copy/paste la linkul clipului in corpul mesajului si... asta e tot. Aveti clipul.

3. La youtube se poate folosi atit link-ul din bara de adrese a browserului, cit si link-ul scurt care apare atunci cind dati click pe butonul "Share" de sub videoclip. Anterior acest link scurt nu functiona.

Am pus si vechiul soft de postare de clipuri youtube doar pentru a ramine cele deja postate in forma veche. Acum apare si butonul de youtube la scrierea mesajului. Puteti folosi oricare dintre metode pentru a posta clipuri dar eu zic ca metoda in care doar dai copy/paste link-ului este cea mai usoara si rapida :)

Mai jos aveti spre exemplificare niste clipuri postate de pe diferite site-uri.

Yosemite HD

SOAD Violin - Video

admin:
Eu nu scriu cu emoticoane, dar vad acum mai multe topaind deasupra body text-ului. E de bine!
Ma bucur Bogdan ca s-a rezolvat (simplificat) postarea youtube, se vede treaba ca cei de la Simple Machine n-au stat degeaba.
N-am verificat acum cum este modulul de traducere, daca profilul in romana mai are probleme. Am sa incerc azi.

Multumim extraterestrilor!

Saturnianul:

--- Citat din: admin din Luni, 23 Ianuarie 2012, 07:55 ---N-am verificat acum cum este modulul de traducere, daca profilul in romana mai are probleme. Am sa incerc azi.

--- Terminare citat ---

Tot nu functioneaza, am incercat. E drept ca numarul mesajelor invizibile e mult diminuat. Chiar ma bucuram ca s-a reparat si asta fiindca m-am dus prin multe topicuri si nu vedeam nimic lipsa. Inainte iti sareau in ochi. Acum am zarit cite unul pe ici-pe colo. Sunt infinit mai putine lipsa la apel dar sunt...  :tickedoff:

balanta:
Intrebare : la mine nu mai apare susu in stanga rubrica "mesaje necititite"....e valabil pt tot forumul ?...adica e o schimbare facuta ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă